CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, January 25, 2009

[Layan aje la..]

Hye korunk..;)
sok cuti 2 ari!
adehh..tp plan yg dirancang tidak dapat berjalan dengan sebaiknye..
plan nye sok nak jalan2 ke umah my niece..
tp dia lak kuar berjalan2..
jadi..gamaknye..
atok,opah,anyah & achu dok umah aje la..
tp abah ajak balik Pilah sok..
layan aje la..
;)
ermm..akhirnye penantian Cik Penna dalam mencari buku nih tercapai jua..
dr bulan 12 lagi dah dok mencari nye..buku "pengurusan belanjawan keluarga"..
murah aje..1.50RM aje..
senin ari tuh baru ada kat MPH..
buku nih kalu tuk budak-budak skolah "buku wang saku"..
siyes buku nih sgt bagus..
kita dapat plan duit kite setiap bulan..
jadinye,
Cik Penna harap..Cik Penna dapat memanfaatkan buku nih dgn sepenuhnye!

ada dapat email dr management..
ada sales challenge tuk PB..harus achieve sales threshold 500,000RM tuk 3 bulan..
so,Cik Penna harus bekerja dengan lebih keras tuk memastikan misi ini tercapai!

17 Meninggalkan Jejak:

Nik Nurehan said...

buku apa tu cik sue????

pEnNa said...

An,buku pengurusan belanjawan keluarga..
heheh
buku nih kite tulis le bape duit gaji..bape kite kuar tuk bayo utang..
bape simpanan kite..
simpanan jangka pjg,sederhana atau pendek..
kire nye berkaitan dgn kewangan la..
;)

yong said...

weh dik..belikan aku satu!

pEnNa said...

nnt aku beli kan..kalu igt le..
hihihi

Monkey D Luffy said...

keje bank susah gak yer kena capai target... tapi 500k tu bukan susah kalau dah tahu bagaimana caranya kan

pEnNa said...

Kapten~haah betul tuh..
tp ok la..sbb dah wat separuh..
so, sekarang usaha tuk lagi separuh..
hope berjaya!
;)

nurulhuda abu bakar said...

bagus wat mcm tu,

boleh track down inflow n outflow duit kita..

dr terawangan tau2 dah abis, hehe

pEnNa said...

Huda~heheh..
tp kite kena rajin la tiap2 bulan wat bajet..
;)

an.wardrobe said...

owh mcm tus. bagus nyerrr buku tu..
ada dijual d kedai2 buku yek

pEnNa said...

yg sue tau ade jual kat MPH..kat popular ngak tau le..
nih bank negara yg kuarkan..

AiE bAhRi said...

buku ni la yang saya cari jugak..
nak pergi beli gak la..

goasop said...

cambest lah pulak buku belanjawan tu

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

huhuhu...sue...mahu jugak buku tu...kat sini tak der pun buku2 camtu...udah cari...enggak ketemu...nak suh tulun belikanleh?? bape yer harga buku tu???huhuhu

pEnNa said...

Aie~beli..beli cepatttt...
;)

goasop~mmg besh pun..
try la
;)

Mizah~boleh aje kalu nak..
murah sgt..rm1.50 aje

an.wardrobe said...

wah!!an mahu jgk sue..!!! sgt murah n sangat bguna!

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

wah...ann pun nak jugak yer...su...kalau ann nak ann kena banjer su baju selai...hehehehe

pEnNa said...

An~hahahah
boleh aje an..
;)

Mizah~hihihhi
betul jugak tuh kan mizah..
an kena la banje selai baju gitu..
huahahhaa
;)