CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, January 6, 2009

~Otak-Otak~

Hye korunk..;)
malam tadi mama goreng le otak-otak..tp instant nye la..
heheh
tp adehhh..
x sedap sggh ok!
x mcm yg angah beli kat Johor ritu!
yg tuh...mmg teramat cedappppp..
nyummm..nyuummm!
;)

tp bagus gak..
bile x sedap nih!
pemprosesan diet Cik Penna pun idok le terbengkalai!
hahahah
hanya makan separuh aje ok!
sebab x sedapppp..
kalu sedappppp...
harus berkepok2 Cik Penna mamam dengan penuh kenikmatan!
;)

nih dia otak-otak instant yg x bape nak sedap..

23 Meninggalkan Jejak:

Eita said...

nak2 cedapnyaaaa :)

Kapten Luffy said...

masa kat johor ler aku first try... sedap

cIk pEnNa said...

Eita~nak ke?amik le..
tp idok le sedap mana pun..
;)

Kapten~kat johor nye..mmg cedapppp sggh ok!

AiE bAhRi said...

cik penna,
tu otak2 ke?
tu popia inti otak2 la..
kalau kat johor otak2 nya pakai daun kelapa tu..

AiE bAhRi said...

otak2 johor mmg best.jom la datang sini =)

Nurmala Mazlan said...

cik penna,
kita x reti la nak makan otak2..caner tu??

γ‚Άγƒͺγ‚’ said...

sdpnye wlpon x sdp yg penna beli tuh..akk pon gile popia otak2 tuh tau

Sulamankasihabadi said...

penna..ti jumpa leh la blanja ujie otak2 tu ek...mcm sedap jer..he3

i'm Lina said...

otak2 gelang patah yg cedappppp!

err..tliuq lak...

Am said...

Sedapnya, kana sorang ya, tak ajak pun hehehe

SRISUFI said...

salam su...

bak sini sepinggan...my peberet tuh.....

Huda Luna said...

huda suke gile ngn otak2...




skali melantak susah nk stop..

Huda Luna said...

tp otak2 yg bungkus ngn daun kelapa tu la...

yg instant ni..
mkn gak tp kureng sket la..

cIk pEnNa said...

Aie~opss...popia otak-otak!
hehehe
;)

Rosalinda~senang aje..
amik & terus masuk kan ke dlm mulut..dan,
kunyah perlahan2!
hehehhe
;)

Kak Eya~kalu dpt yg sedap..harus ditelan manyak2 tau!
hahahaha

cIk pEnNa said...

Ujie~boleh aje ujie..
hehehe

Cik Na~terliur ye?
hehehe..

Am~ehh..eh..
jemput2 makan am!
tamabah2~
hahaha
;)

Sri~amik la sri..
hehehe
yg x masak lagi pun ada lg..
hehehe

Luna Huda~haah..kalu yg asli nye..sedappppppp gilo!
hahaha
;)

cintaKusayangMu said...

cik penna...klu cmtu aku kena bg ko mkn yg xsdp je la..spya diet ko berhasil..hehehe

cIk pEnNa said...

Qis~hahahaha
jht ko qis!
hehehe
;)

yada said...

aha, betul tu, cik penna takleh makan banyak..

nasib baik tak sedap, hehe
karang sedap trus lupe diet..

p/s: tak penah lagi rasa instant ni, kalau yg biasa tu salu je...

cIk pEnNa said...

Huda~hahaha
jht ok!
hehehe
rahmat x sedap tuh kan?kan?
hehehe
;)

P-QaH said...

wehh...berdiet tuk toooootttt ker??
hahahaha..
diet sungguh2 yer..nanti bole pakai baju yg molek2 di hari tooooottttt...
hahahahaha

SRISUFI said...

hehehhe...

komen takleh masuk??ada musykil nih su...

agaknya kena nyanyi lagu aci2 buka pintu @ lagu p.ramlee buka gua tu kot....


try k

famili suka sgt otak2 mcm dlm gambor tu

fara said...

fisrt time dgr nama otk2 geli jer.tapi bila rasa..sedapppp yummm

cIk pEnNa said...

Pqah~sangat jahat ok!
huahhahhaa

Sri~ok..nnt penna nyanyi lagu tuh ye..hehehe
;)

Fara~yg pentim..sedap ok!hehehe
;)