CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Wednesday, January 28, 2009

Family Day

Hye korunk..;)
Bulan March nih plan nye nak le wat family day tuk branch kami..
sebab nye..
kan kami menang tuk small branch..
dapat le habuan nye!
so,
apa lagik..
nih la masanye untuk menghabiskan duit yg ada!

kami 4 org PB nih telah di arahkan untuk memg'handle kan acara ini..
sekarang baru ada 3 tempat dalam survey kami..
kalu ikutkan kami..mau aje wat bulan 5 nnt..
tp org-org operation mau kan bulan 3 gak..
turutkan ajee..

tempat pertama,
dekat PD le..
dekat le sket dgn kami nih ha..
Tiara Beach Resort..
korunk penah ke sampai ke situ?
amacam?ok ke idok ekk?
quotation udah dapat..
tp,boss kata mahal!
adehh..
bg aku le..kira ok la tuh kan..
bilik dia RM200 ++(kalu x silap ye..tp besau ok!)
makanan RM80..
cuma,
kalu makanan kat sana x bape sedappp..
adehh..bile tang makanan x sedap tuh la..
yg agak lemah nih..
huhu

tempat kedua,
kat Melaka..
apatah nama dia..
yg tuh quotation ngak dapat lagik..
tp 5 star la..
tau aje la..
rege nye gerenti mahal!

tempat ketiga,
Klebang Beach Resort..
quotation udah dapat..
agak terkijut!
sebab murah..
adehh..
mahal terkijut..murah pun terkijut!
hahahahah
RM100++ untuk bilik..(kalu x silap le..hihihi)
RM30 untuk makanan..
menurut kata Pqah (sebab mak dia kije kat situ..)
makanan nye amat la sedap..kire superb gitu!
hehehe
tp idok le besau mana kawasan nye..

adehh..pening gak nak memikiorkan nye la..
sebab..
kalu boleh..Cik Penna x nak la..
nanti kat belakang-belakang atau lepas family day ada yg merunggut..
x besh la..rugi duit la..
adehh..

ermm..
agak-agaknye la kan?
boleh x kalu Cik Penna nak test rasa dulu makanan kat tempat-tempat tuh??
;)

8 Meninggalkan Jejak:

.. faizuRa .. said...

sy rase..ok gak pegi tmpt2 tu dulu..
termasuk la mncuba mknannye..
compare harga n decide la mane ok..
then, jgn lupa ajak sy k..hehe

cIk pEnNa said...

Fai~nak cube ke?
nak cube kena la jadi warga kije rhb ok..
hihih
;)

** yong ** said...

kalau ticha nak ikut leh tak weh????

cian anak sedara kau ni tau..hehehehe

Monkey D Luffy said...

over the sea tak nak pg ker?

cIk pEnNa said...

Yong~meh..meh..
aku yg handle..
hihihi
;)

Kapten~uihh..kalu itotkan ati..mau aje..
tp boss tuh la..
hajah bakhil cket..
hihihi
;)

goasop said...

klebang beach resort tu cmbest je. apa kata penna g try test mknn kat sana dulu~

ujie said...

boleh sesangat cik penna oi...ti bawak ujie test sekali ek hahaha..

an.wardrobe said...

hehee. x tahu la pulak. an x penah kesana. apa kata pegi test dulu. kalau ok baru leh buat... kalau tidak. pegi2 ancuss..