CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Thursday, January 1, 2009

Aktiviti Hari Ini

Hye korunk..;)
waaa ari nih aje Cik Penna udah belajar wat 2 makanan baru!
Muffin Oreo & Puding Roti gitu..
ahaks..
hehehe
senang aje membuat nye ok!
adehh..
makin bam bam le badan Cik Penna nih!
hehehe
recipe Oreo Muffin nih dapat dr Mak Lang..
sangat sedap ok!
percubaan yg pertama..
dan yg paling pentim..
percubaan yang menjadi!
hehehe
even rupenye idok le semandang mana..
tp enak ok rasanye!
;)
ok..petang tuh lak..
cube recipe Puding Roti..
dapat recipe nih dari my sis, Ayong Ibu Ticha
sedap gak..
main campak aje!
mudahhh & enak!
;)
dan korunk sume..
jemput la makan ye!
nyumm..nyummm!!
ermm..2 ari yg lepas..
Cik Penna de le beli sepasang kasot!
alaa..cap ayam aje!
tapi, dipandangan mata..cantik gak!
so rembat aje!
;)
masuk sudah taun 2009..
taun baru..
semangat baru..
dan,
azam baru!

18 Meninggalkan Jejak:

ujie said...

wa..sedap yer..nak sikit!! ha kasut tinggi..sensetif betol..ujie pening kpala nak cari kasut tinggi sbb ujie x suka bertumit tinggi tp x tahu nak beli yg mcm mana.x kan nak naik pelamin nk pakai selipar kot..uwaaa...

pEnNa said...

Ujie~sue suke aje gan kasot tinggi nih!
ahaks..
meh sue tlg pilihkan!
hehehe
;)

dAro_manis said...

cik penna cedap ler tliur aku nengoknyer...ko da smakin advance nih t bleh jd sifu aku ek sok2... huahua

pEnNa said...

Sara..boleh ajo!
huahahaha
;)

::SRISUFI:: said...

salam su...

kasi resepi leh...hehehe
bagus2...kena pandai masak ek mahu ambil hati mak mertua ni

kasut tu cantek ape...bior ler ayam pun..kekadang ayam pun nampak grand

pEnNa said...

Sri~kalu nak recipe..click aje kat "Mak Lang" tuh..
heheh
ha tuh la Sri..
even cap ayam..tp cantim kan?
;)

ujie said...

adoi..yg pakai kasut tinggi tu ujie kena pikir 99kali..hahaha

pEnNa said...

Ujie~heheh..nak tawen..
kena la pake kasot tumit tinggi!
;)

Monkey D Luffy said...

sedap tak? hulur2 ler kat sini

pEnNa said...

mst le cedap kapten!
hehehe
;)

Eida said...

sungguh gebu muffin itu..
hehehe.. bertuah betul si ayam tu.. ada jenama sendiri.. kita kadang2 beli kasut cap itik..

nurulhuda abu bakar said...

penna bam-bam

muffin oreo, harus la sedap kan.. ;)

seronok je bila masak2 menjadi.. pastu mesti semangat membara nak try recipe lain..

kita pun weekend ni nak try 1recipe... harap2 jadila..

bukan ape kalau tgk makanan ni mcm complicated je nak buat, tapi bila dah try tak la susah mana...

<3 suka makan...

pEnNa said...

Eida~sggh gemu seperti org yg membuat nye!
hahahah
cap ayam pun cap ayam aje la..
heheh
janji cun & selesa!
;)

Huda~ahaks..penna bam bam!
hohoho
recipe apa tuh yg nak di buat nye?
heheh
mesti menjadi nye!
hehhe..
leh le kirim ke sini ye?
;)

SiTi said...

sue.......sedap sugguh aku tgk muffin ko tu...

dayen_pinkpanther_pucca said...

kak penna ne macam roomate saya la. suka masak...he3...

pEnNa said...

Siti~meh2..jemput datam umah...
kite kenduri muffin ok!
hehehe

Dayen~suke masak?
hihihih
suke la sangat!!!
hohohoh
;)

sy@iina said...

nak jugak muffin!!

pEnNa said...

Shy~nak ke?adehh..udah abisssss...
udah masok lam pewot dahh!
hahaha
;)