CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, April 28, 2015

Selesai sudah 60 hari

Hye korunk 😄
Sekejap je dah 60 hari berlalu. Maternity leave pun dah berakhir. Tapi aku masih cuti seminggu. 

Errrr rasa bercintaaa sungguh nak mula balik kerja. Nak menghadap semua yang ada kat ofis. Makk aihhh serius. Tak de langsung semangat. Kosong. 

Nanti aku terpaksa hantar Khadeeja ke rumah pengasuh. Aihhh lagi satu mainan emosi!

Mungkin orang kata..

"Alaaa hantar kejap je.. Pagi hantar petang amik laaa balik"

Hakikatnyaaaa.... Nak memikirkan keadaan Khadeeja dijaga oleh orang yang kite tak kenal. Tambah lagi Khadeeja ni jenis kalu menangis mmg stok jenis suka meneran kuat2. Paling risau, Khadeeja ni kerap tersedak susu. Aduhhh yg ni mmg aku cukup risau 😭

Aku dah call makcik pengasuh tuh dan dia setuju nak jaga. Aku belum lagi g rumah dia utk bincang. Mungkin petang nih. Harap sgt makcik tu dpt jaga Khadeeja sampai kul 8 mlm huhu. Kalau tak mmg aku kena carik orang lain đŸ˜Ē

Hi! I am 2 months old! 

Doa ummi, moga Adik sentiasa didalam perlindungan Allah. Ummi hantar Adik ke sana bukan sebab tak sayang. Ummi terpaksa. Dah tak da cara lain dah. Habis dah usaha ummi. Ummi nak berhenti kerja ramai yang membangkang. Ummi pun sedih nak tinggalkan Adik kat sana. Semoga Adik lebih berdikari. Kita dua berkongsi jiwa yang sama kan? Susu ummi mengalir dalam jiwa Adik. Semoga Adik mempunyai jiwa dan semangat yang kental.
Ummi love you so much, syg. 


Errr..sejak jadi mak ni cenggeng aku semakin menjadi-jadi.
Pengsannnnnnn...

2 Meninggalkan Jejak:

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Celia Dave said...

I was diagnosed with stage 3 breast cancer in August 2010. A valuable friend told me about Dr. Itua Herbal Center in West Africa. She gave me her phone number and email address. I quickly contacted him to guarantee that his herbal medicines will heal my cancer and I will heal forever I said OK.I ask him what is the healing process, he asks me to pay the fees I did and within 7 working days he sent me the herbal medicine and then he asked me I told my friend Gomez about the herbal drug so that he gave me to go and drink it.So after drinking for two weeks, I was cured, I am so grateful and I promise that I will do it I recommend to anyone who has cancer and that that I am doing. Herbal medicine Dr. Itua makes me believe that there is hope for people with Parkinson's disease, schizophrenia, scoliosis, bladder cancer, colorectal cancer, breast cancer, kidney cancer. , Leukemia, lung cancer, skin cancer, uterine cancer, prostate cancer Fibromyalgia,
Fibrodysplasia Syndrome, Epilepsy,Sclerosis sickness, Dupuytren's Disease, Diabetes, Celiac Disease, Angiopathy, Ataxia, Arthritis, Amyotrophic Lateral Sclerosis, Alzheimer's Disease, Lupus, Adrenocortic Carcinoma.Asthma, Allergic Diseases.HIV Help, Bladder cancer,Brain cancer,Esophageal cancer,Gallbladder cancer,Gestational trophoblastic disease,Head and neck cancer,Hodgkin lymphoma
Intestinal cancer,Liver cancer,Melanoma,Mesothelioma,Multiple myeloma,Neuroendocrine tumors
Non-Hodgkin lymphoma,Cervical Cancer,Oral cancer,Ovarian cancer,Sinus cancer,Soft tissue sarcoma,Spinal cancer,Stomach cancer
,Testicular cancer,Throat cancer,Meniere's disease,Thyroid Cancer,Vaginal cancer,Vulvar cancer
HIV Aids, Herpes, Disease Chronic inflammatory, Memory disorder,
 Here is his contact information ...... [Email ... drituaherbalcenter@gmail.com. Whatsapp ... + 2348149277967]