CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, April 28, 2015

Selesai sudah 60 hari

Hye korunk 😄
Sekejap je dah 60 hari berlalu. Maternity leave pun dah berakhir. Tapi aku masih cuti seminggu. 

Errrr rasa bercintaaa sungguh nak mula balik kerja. Nak menghadap semua yang ada kat ofis. Makk aihhh serius. Tak de langsung semangat. Kosong. 

Nanti aku terpaksa hantar Khadeeja ke rumah pengasuh. Aihhh lagi satu mainan emosi!

Mungkin orang kata..

"Alaaa hantar kejap je.. Pagi hantar petang amik laaa balik"

Hakikatnyaaaa.... Nak memikirkan keadaan Khadeeja dijaga oleh orang yang kite tak kenal. Tambah lagi Khadeeja ni jenis kalu menangis mmg stok jenis suka meneran kuat2. Paling risau, Khadeeja ni kerap tersedak susu. Aduhhh yg ni mmg aku cukup risau 😭

Aku dah call makcik pengasuh tuh dan dia setuju nak jaga. Aku belum lagi g rumah dia utk bincang. Mungkin petang nih. Harap sgt makcik tu dpt jaga Khadeeja sampai kul 8 mlm huhu. Kalau tak mmg aku kena carik orang lain đŸ˜Ē

Hi! I am 2 months old! 

Doa ummi, moga Adik sentiasa didalam perlindungan Allah. Ummi hantar Adik ke sana bukan sebab tak sayang. Ummi terpaksa. Dah tak da cara lain dah. Habis dah usaha ummi. Ummi nak berhenti kerja ramai yang membangkang. Ummi pun sedih nak tinggalkan Adik kat sana. Semoga Adik lebih berdikari. Kita dua berkongsi jiwa yang sama kan? Susu ummi mengalir dalam jiwa Adik. Semoga Adik mempunyai jiwa dan semangat yang kental.
Ummi love you so much, syg. 


Errr..sejak jadi mak ni cenggeng aku semakin menjadi-jadi.
Pengsannnnnnn...

1 Meninggalkan Jejak:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)