CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, May 4, 2014

Hippopo Baby Spa & Wellness

Hye korunk 😊
Pagi semalam sebelum husband ke Terengganu, kiteorg bawak Khalisya ke sini. Sepatutnya dah book masa 1st May hari tu. Tapi cancel last minute. 
Ohh lupa. 
Yang kami pergi ni branch baru dia. Kat Great Eastern Mall. Kalau kat sini ada promo tau sbb baru launch kan..kalau dtg on weekedays dpt harga murah (kalau tak silap rm68 kot).

Masa baru sampai tu.. Khalisya nampak excited. Staff kat situ dukung pun tak nages. Ok jeeee.


Kiteorg tak amik lagi pakej. Just amik 1 seisi je dulu. Swimming 30 minute & massage 30 minute. 

Ini kolam hak yang besar sket utk baby dari 6m sampai 3 tahun. 

Khalisya orang yg pertama. Masa ni tak de org lain lagi. Time ni dia dah excited dahh 😄

Mula2 ok lepaih tuuuu...nagesssss!! Hehehe

Aiyoooo jangan le nages sayang. Ummi bayo mahal tau ni hehehe
Haaaa dah ok dahh! Dah tak de nages dahh 😄

Mulut pun dah bersuara. Dah sengih2..kira dah ok laaa tuu 😛

Tegak jeee kaki! 😄

Kaki awat gitu cik kak? Hahaha

Wiwiwiwiw.. Saya dah excited! Sorry la kak enjin lambat panasssss 😃

Keje dia dok le ngutip segala mak nenek yg ada dlm kolam. Yang best ada octopus dikutipnye lepaih tu masuk dlm mulut. Heheh

Lepas mandi kite berurut pulak 😄
Best lakkk aiiii! 

Buat pengetahuan semua, part nak pakaikan dia baju memang payah sket! Mmg kena berperang duluuu..

Selesai je seisi, husband terus amik pakej dan jadi members. So ada 10 seisi lagi lepas ni. 
Anak baru sorang gaya gini leee. Nanti dah berderet askar lain pulak cara nyaaa hahaha

Tido lenaaaa. Penat sgt gaya nye tuu hihihi

Ohh lupa nak kabo. 
2nd May kelmarin birthday si tuan rumah belog ni 😄 
Tq buat yang wish, hadiah (husband yang bagiiii...tqqq), suprise kek & belanja makannn ( kawan2 ofis). 




Ok le. Nanti sambung lagi tau. 

2 Meninggalkan Jejak:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Chubby Hanna said...

Assalamualaikum .. bLogwalking sambil baca entri .. best ! nanti nak bawak anak g sini jugak ! huhu ..