CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, January 12, 2009

~Cerita Hari Ini~

Hye korunk..;)
adehh..kepenatan sggh ari nih ok!
kebenggangan turut melanda!
system problem lagik..!!
adehh..
dah kul 5:45pm baru le system ok..
lohh..udah time cabut tuk balik dah tuhh..
saba je la!
td ada appointment dengan developer & cust..
mencanak aku lari ke sana sini..
hehehe
lari bersama "bibah" la kan?
;)
pagi tadi ada PB's meeting dgn boss..
target tuk taun nih lum dpt lagik..
sebab boss ngak masuk meeting lagi!
kena tggu la..
tp sepastinye,
target pasti akan naek dr tahun lepas!
ermm..dgr2 cite officer dpt bonus bulan nih..
ermmm...
dinner malam nih mamam sup ketam & buah epal!
adehh..sedap ok sup ketam tuh!
nyumm..nyummm!
ketam tuh mmg my favourite!
1st time mamam sup ketam nih..
sedap gakkkk..
;)
my sis kata sup ketam nih boleh kurangkan denggi..
tuh yg mama masak ari nih..
ermm..Cik Penna dah mintak maap dah dgn Chenta!
huhu..
sedor le..mmg salah sendiri pun!
ate, cepat benor naek angin nye!
ntah bile la aku nak berubah..

12 Meninggalkan Jejak:

Miss Nazla said...

ha kamu panas baran pun tetap
untung dpt chenta yg memahami dan tak melenting sama.

moga2 sampai ke akhir hayat.
xoxo

pEnNa said...

Nazla~hahahaha
adehh..
Cik Penna..Cik Penna..
berubah la kan?
hohoh
;)

♥.misz luna.™ said...

huhu...
gado ngn chenta eh..


:p

gud2 dh bbaek

pEnNa said...

Luna~idok le gaduh beso gitu..
heheh
ngada2 aje..
hohoho
;)

ujie said...

biasa la tu kan penna..x gaduh x sah..tu la gaduh2 manja kan he3

nurulhuda abu bakar said...

wah officer dapat bonus ke bulan ni..

best tu, hehe

cik penna ni muka tak mcm panas baran pun? nampak suweet jek.. :)

blm terlambat nak berubah... untuk org yg kita syg jugak, tak rugi..

Eita said...

sedapya sup ketam hehehe :)

Monkey D Luffy said...

ini kali kedua aku baca yg makan ketam blh hilang denggi

~ turquoise ~ said...

bestnye leh mkn ketam...wuwu

::SRISUFI:: said...

salam su...

hehehe...
gaduh tu may b tanda semakin inteam kot...

;)

sup ketam?lum penah try lagi...nampak menyelerakan...

isha said...

i dont know your language.but i think language is not a problem for making u as my friend..By the way i am Isha from india.i found your name in my friend Prakash's Blog.i found u quite intresting.well,i have added you in my blog friends list if you don mind Can u please add me in your friends list.Bye takecare friend c you in next post...keep smiling like this bye.

nURmALa mAZLan said...

wah...saya terbalik tau..
saya cool..sayang yg panas baran..huhu~~

mmg kena kontra la agaknya kan kan kan