CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, January 4, 2009

Kije + Dating

Hye korunk..;)
semalam dapat jumpe Chenta..
even jumpe jap aje & dalam keadaan terdesak gitu..
tp kami tetap enjoy!
;)

cian sgt dgn Chenta semalam..
mmg plan nye kami jumpe semalam..
tp petang jumaat baru aje dpt tau kena dtg branch Sabtu..
sebab management nak tuko system..
adehhh...
kalu ikutkan boleh la awal siap nye..
tp manyak sgt masalah timbul!
bayangkan..dari kul 9am Cik Penna balik umah kul 11pm!!
adehhh..

jumpe Chenta semalam pun..
time tuh serve down..
dari dok melangok kat branch..
baek g amik Chenta kat komuter!
yg cian nye..
Chenta naek komuter aje datang sini kali nih..
kalu dia bawa kete..
idok le riso benor gamaknye!

ermm..mcm2 hal yg timbul bile balik aje dr jumpe Chenta tuh..
gaduh la sket2..
antara vendor, org IT & Boss..
Boss lak mmg jenis yg x nak dengor cakap org!
pe lagik..dia dok sembur aje!!
lagi tensen la deme yg dok wat kije tuh!

sebenarnye,
masalah nih pun ada gak salah branch..
Boss selama nih mail yg datang x check,circular pun idok baca..
yg baca circular 'org kedua penting'..
tp dia lak boleh x datang semalam!(dtg pun dah lewat petang!!!)
so,
dah tersalah beri maklumat pd vendor!
dan,
haruslah masalah timbul!

ok..
kite cite pasal Chenta lak..
hehehe
cian gile Chenta!
nih kali kedua Chenta dtg sini naik komuter..
2 kali gak dia harus menunggu Cik Penna dlm ms yg lama!
adehhh..
dulu dia kena tggu 3 jam..
semalam dia kena tggu 2 jam!
sorry yang!
jht sggh Cik Penna!
;(

amik gambo berdua yg cantik2 pun x sempat tau!sggh kalut kami semalam..sebab last train kul 7..!x puas benor jumpe nye gan Chenta!

ermm..Chenta parking kete dia kat komuter Rawang.. on da way nak balik ke sana tuh.. ati dia x keruan! sebab tgglkan kete kat situ kan? adehh..cian Chenta! riso benor sport rim dia kena rembat!! hehehe

13 Meninggalkan Jejak:

cintaKusayangMu said...

ksian korang...dpt jmpa kejap je....

nurulhuda abu bakar said...

penna,

sian chenta mu itu menunggu kamu..

yela unexpected lak kene keje, paham sangat perasaan kalau nak dating ada pulak hal lain... tensen jek..

dah la penna ngan dia jarang2 jumpa kan..

:) tapi jap pun sure happy kan penna?

pEnNa said...

Qis~tuh la..sian..
tensen tul aku tau!
sib baek Cheta pandai pujukk..dia belikan teddy bear!
huahahahaha

Huda~mmg besh!
hihihi
mmg payah sket nak jumpe..
jauh la gamaknye!
huhu

sy@iina said...

ciannye...
huhu..xpe..tu la namenye dugaan kan??

pEnNa said...

Shy~huhu
nak wat camne kan?
redha aje la..
;)

::SRISUFI:: said...

salam su.....

panggilan tarzan dtg nih...

sepadan bebenor korang dua yer....ada jodoh tu su...

neway....ktmb rwg tu memang terkenal ngan rompak ragut segala...bahaya tu

pEnNa said...

Sri~padan ek?hehe..
segannnnnnnn sy!
;)

ha?ye ke Sri??
adehh..bahaya tul tuh!

an.wardrobe said...

pwittt!! mesti suka dpt jumpa mr chenta.. hati bebunga bunga gitu. kekeke... mesti mr chenta enggak kisah menunggu kamu. nk wt camne. keje yg x dpt dielakkan :)

Monkey D Luffy said...

hensemnyer.. auww

pEnNa said...

An~aiyokk..tu la dia an!
pe leh wat..
adehhh..
redha aje..
tp x besh..jap sgt!!

Kapten~aipppp..milik sy ok!
huahahahha
;)

ujie said...

amboii..sempat gak dating ek..hehe..leh kenal kan chenta tu kat ujie ti ek..ahaksss

pEnNa said...

Ujie~nak kenal2 ye..
hahahha
dia jaohhhhhhhh di utara nun la ujiee!
hihihi
;)

virusatu said...

wahwah..budak tu jumpe chenta...ber cinta cintun yer ko cik penna..hahahahah..kawen cepat2 tau..leh jumpe lama..