CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, December 28, 2008

Hari Ahad

Hye korunk..;)
sepatutnya hari nih Cik Penna kena bertugas!turn Cik Penna untuk menjaga kiosk kat Giant Senawang..
pas tuh lak..'org kedua besar' ofis datang gak..
nak betul kan machine CDT..(alaa..machine yg masukkan duit tuh..)
so,dia kata..tutup aje la Giant ari nih!
huhu
pe lagik..Cik Penna on aje!
hohoho

tapi,
pastu kena g Branch Taipan lak..
nak betulkan gak Machine CDT gak..
Cik Penna boleh jadi technician ok!
ahaks..

ermm..ada ke patut..
dlm machine CDT tuh boleh ada duit syiling,getah, & beberapa helai rambut!
adehhh..
kan dah tulis kat machine tuh..
hanya masukkan WANG KERTAS shj!
mana laa machine tuh x tersekat!
bile dah tersekat..
staff la yg kena on call!
adehhh..

so..
apa aktiviti Cik Penna hari nih??
pe lagik..nak layan majlis kawen Mawi!
hahaha
;)

12 Meninggalkan Jejak:

ujie said...

wawawa,,ada gak yg senasib gan ujie..huhu3..

pEnNa said...

hahahha
ujie..
tapi Cik Penna udah balikk..
nih dok layan cite mawi nih..hahaha

ujie said...

eee..cepat ye dia balik.keje k idak ni..curik tulang ek..x adil!!!

pEnNa said...

hahaha..Boss suh balik!
hahahha
pe lagik..balik laaa..
hohohoh
;)

nurulhuda abu bakar said...

cik penna operation eh? ;) saje tanya kerana blur camtu.... wah bagus-bagus dah balik umah... boleh lepak di hari ahad........

ujie said...

penna..ujie pon nak balik dah best2 leh g jalan he3 jom2 g tgk org main layang2...he3

::SRISUFI:: said...

aduhai...ada lambut sama itu getah woo....aiyakk...manyak geli meh...

napelah dlm kotak tu tetiba ada bendalah tu penna...terkezut sket...

hehehe

salam ujung minggu...salam taun baru

pEnNa said...

Huda~mukan operation..
;)

Ujie~jom2!heheh

Sri~depa masukkan kot!
sib baek x de lipas matiiiii..
hahah
;)

Monkey D Luffy said...

ko kerja giant? blh tutup suka hati lak tu...

p/s: mawi tak habis2 lagik ker

pEnNa said...

ada kiosk kat giant tuh kapten..
x de pegang cash pun kat situ..
tuh yg boleh balik ikut suke aje!
ahaks..
;)

miszrLina said...

hik2...
ada geng fan mawi neh...

huk huk..me agak cedih... bole ke begitu? ahaks ;p

pEnNa said...

Lina~ahaks..
x pe..siyes..sy pun frust ok!
hahaha
;)