CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, December 23, 2008

2009

Hye korunk..;)
ermm..lagi bape hari aje kite sume nak melangkah ke taun 2009!
sebenarnye...takot benar nak melangkah ke 2009..
taun yang diramalkan paling mencabar!

dah siap dah segala planning tuk taun 2009..
moga segala apa yang dirancang..
berlaku dengan baiknye..
soal kerjaya & soal kehidupan sume nye akan bermula pada 2009..

ermm..2009..
genap la sudah setaun kerjaya Cik Penna..
moga taun 2009 kerjaya akan bertambah bagus & cemerlang..
amin..

11 Meninggalkan Jejak:

Miss Nazla said...

moga tahun 2009 lebih bermakna buat semua orang kan?


all the best to u too =)

pEnNa said...

Nazla~er..yup..moga 2009 lebih bemakna tuk kite sume..
;)

ujie said...

ahh la tinggal seminggu jer kita nak tinggalkan 2008.emm..semoga tahun depan ada sinar baru tuk kita semua..n yg paling best tahun dpn kita nk tukar status he3

pEnNa said...

Ujie~waaa..besh nye..taun depan nak tuko status ye?
;)

ザリア said...

huhu..lom merancang lg..

pEnNa said...

lum merancang lagi ye kak..
x pe..ada masa lagik..
;)

Monkey D Luffy said...

aha... satu PLAN yang besar ke

nurulhuda abu bakar said...

i pun belum planning lagi.. preferably buat plan skit2 n the rest will be determine as life goes on.... gitu la... ;) all the best for 2009...

naz ilyn said...

Salam kenal...

moga tahun depan lebih baik daripada tahun ni...

::SRISUFI:: said...

salam my dear penna

sri pun gementar nak lalui detik 2009 nu year tu...

bukan apa kesal sangat tika itu lah mudamudi berpeleseran sana sini...

hurmmnn...bagaikan tiada muhasabah dibuat ...

pEnNa said...

Kapten~idok le beso mane pun!
ahaks..
;)

Huda~thanks ye..
moga apa yg kite hajat..tertunai di 2009..
;)

naz ilyn~salam perkenalan gak ye..
;)

sri~betul tuh sri..
cik penna pun idok le penah celeb new year!
ahaks..
hehehe
;)