CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Friday, December 26, 2008

Cuti tp x cuti..

Hye korunk..;)
ari nih Cik Penna cuti..
tp idok le g mana2 pun..
dok umah aje..

hp lak asyik aje berdering!
aiyokkk!
Cik Penna sedang bercuti..
x nak le asyik diganggu aje..
tanya pasal status loan la..
tanya pasal bile loan nak disburse la..
tanya pasal bila nak start bayo la..padahal nye surat dr HQ dah ada ditgn..tp masih lagik call Cik Penna!aiyokkk..
masalah dengan insurance company & lawyer pun call Cik Penna..suh Cik Penna settlekan..
adehh..

aishh..cuti seperti sedang bekerja aje..
cuma bezanye..
Cik Penna berada di umah mukan di office!

9 Meninggalkan Jejak:

Nurmala said...

cik penna cuti ek..
kita nak simpan cuti la utk kahwin nanti..hehe

pEnNa said...

Mala~haah..cuti tahunan..
kena abiskan..
nnt rugi le..
hehehe
;)

::SRISUFI:: said...

SALAM MAAL HIJRAH penna

pe kabor arinih...sehat tak...sri gak alami senario sama cam penna...cuti jer adajer cal sana sini...bila ym...pun kena serang gak...huh...

ujie said...

best yer cuti...uwaaa...ujie x de cuti...uwaaa...

pEnNa said...

Sri~kat ym pun kena serang gak??
adehh..dasat gitu!
sib baek kat ofis hanya intranet aje..
;)

Ujie~hanya dok rileks aje di rumah..
tenang2 kan fikiran gitu!
;)

AiE bAhRi said...

Cik penna off je nset tu..
takpun srh company beli nset utk cik penna guna utk tujuan kerja je.

cian..waktu cuti pon ada org kacau cik penna..

pEnNa said...

Aie~haa gitu la hendaknye..
kalu public oliday lagi haru ok!
machine atm & cdt rosak pun kena datam ofis..
walaupun time tuh dipagi raya!
;)

nurulhuda abu bakar said...

best kan duk umah, nyaman je rasa... hehe siannye, kita takdela camtu, sb tak deal dgn client direct ;) senang wat tatau jek...

pEnNa said...

Huda~heheh
dah kije..mau wat guana kan?
heheh
layannn aje la..
walaupun dah x terlayan udah nih..
hihihi
;)