CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Friday, July 3, 2009

Cerita Ahad Yang Lepas..~

Hye korunk..;)
baru ari nih nak cerita pasal apakah yg terjadi 28hb ari tuh..
hehehe..
lagipun gambo baru dpt dr Chenta..
dr camera si abang ipar ku yg canggih tuh ngak dpt lagik..
sibuk ngemas umah baru la katakan..
hehehe..

tp tersangat la malu nak tunjuk ini gambo!
sebab muka ku sangat la huduhhhhhhhhh!
adehhhh haa...
gile huduhhh weiii...

cincin di atas nih la yang menunjukkan bahawasanya Cik Penna udah dipinang org!
huahahhaha..
ngak boleh lagik ada org mau mencucuk jarum ya..
sudah terlambat kekdahnye!
hahahahah

step yg kedua kite tunggu raya nih ya!

gambar di atas nih Cik Penna bergambar bersama bakal kakak ipar & bakal ibu mertua ku!heheee...

doa dan harapannye,semoga apa yang dirancang menjadi kenyataan dan segalanya dipermudahkan oleh Nya...

27 Meninggalkan Jejak:

Spread My Happiness said...

penna, sangat happy kan dah dipinang, hehe masih menunggu turn :)

rasanya due kita ni mcm nak sama je..

cIk pEnNa said...

SMH:hi..heheh..sama ke nnt tuh?
;)

♥.misz luna.™ said...

wahhh


best nye dh di pinang..


huhu

SiTi said...

uDaH Di PiNaNg yA KaMu...TaHnIaH YER...uDaH x LaMa lAgi Mau jOiN gRoUp aKu plAk yEr...

cIk pEnNa said...

Huda:kamu bila lagik??
cepat2 abis kan study ok..
hahaha

;)

cIk pEnNa said...

Siti:gitu le gamaknye..
hihihi
doa2kan la ye..

;)

SRISUFI said...

Berbunga-bunga hati sri baca entry ni..

Sue..moga berbahagia



apape just YM ok

~mrs.amy ~ said...

WAH,DH DPINANG OLEH SI DIA...
CONGRATS...

cIk pEnNa said...

Sri:berbunga-bunga ye?
hehehe..

ok sri syg..
apa2 YM..

;)

cIk pEnNa said...

Amy:terima kaseh la ye..

^_^

mama tisya said...

alhamdulillah cik penna sudah di pinang...smoga tabah menghadapi dugaan di alam pertunangan....wah lps ry ye kawin..smoga majlis berjln lancar

ije said...

congrats!! =)

suka join sesi pinang meminang ni. ehe. suka dgr org2 berdiskusi.

Nik Nurehan said...

tahniah ye sue..!
dh agak dh. kekeke

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

wah!!! dah dipinang...maknanya dah bertunang la kan...welcome to the club...bila nak tawen ni

~Eila @ Along~ said...
This comment has been removed by the author.
~Eila @ Along~ said...

selamat bertunang cik penna...

cIk pEnNa said...

Kak Erryyn:opss..tunang nye raya nih kak..
baru dipinang aje nih..

huhu

;)

cIk pEnNa said...

Ije:suka ye dengo org berdikusi..
ari tuh x dengo pun dikusi nye..
dok sibuk basuh pinggan kat dapooooo...
;)

cIk pEnNa said...

An:udah agak ye..

huhu
;)

cIk pEnNa said...

Miss Nuha:opsss...ngak bertunang lagik..
merisik baru..

;)

cIk pEnNa said...

Eila:selamat..selamat..
hihihi

;)

Hamster Copo said...

Heem...sedap dipandang kook poto neng,,suer
Salam silaturahmi,,kalo ada waktu mampir ketempat aku yaak..oke

s.y.a.r.q said...

yeyeh... cik penna dipinang orang..
Syarq tumpang gembira... hurmmm.. sonoknyeWWW!!!

♥♥ Miss NuHa ♥♥ said...

agak2 bila nak dilangsungkan tu sue?? meh pakat kawen sama2 meh...pasni kita suh ann lak kawen...hehe

MisZ PinKy said...

waaaaaaaa...

tahniah2..

;p

Mamamanja said...

cantik cincin!

cintaKusayangMu said...

thniah cik penna..
ku dh ketggln jauh ni...
bz gle ngn budk2 kecit kt umh ni smpi xdan nk blogwalking...