CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Thursday, July 9, 2009

Milik Siapakah Mata Ini??

Hye korunk..;)

opsss...milik siapakah mata di atas nih??
ia adalah milikkkkkkkkkkkk..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

my niece yang sangat naughty..
Cik Chem kite..
so,
korunk..layan aje la gambar-gambar dia nih ye..

aku snap gambo nih..masa nih dia makkkkk ai..aktif bebenor!riuh benor aksinye..bile suh amik gambo..dia nampak pensil..terus diletaknye kat mulut dia..adehhhh haa..hihih


yang nih x tau pulak makcik bape umor nye time nih..kena tanya omak dia le..tp time nih kecik lagik..sbb muka dia tembammmm lagikk..hihih

yang nih time aku konvo dulu..

uihh..cermin mata aku???!!adehhh haa...huduh..huduhhhhh...wakakkaka



auuwwwww...seriusnye muka makcik tecikk nih..hihihi..

sekarang nih Cik Chem nih udah kemaruk mau bercakap..
asyikkkkkkkkk bercakap aje..
x henti-henti..
ada aje yang dia nak cakap..
ada aje dia nak bertanya..
heheheh...
tp syiokkkk melayan dia..

jangan malas-malas nak g school ye,kakak..
katanye nak g school sebab nak belajar ABC kan..
nak anta SMS kat opah katanya!
hihihih..

8 Meninggalkan Jejak:

Nik Nurehan said...

alahai comel nyer. geget pp kang. keke

~Atie+Farid~ said...

canteknye mate........

adui rambut nye...i admire u.....hehe

cIk pEnNa said...

An:sila..sile..sile la geget pp nye..
hihihih

;)

cIk pEnNa said...

Kak Atie:admire kat rambut dia ye..
x tau kalu dia bangun tido..camne rhope nyeeeee...

wakakakakkaka
;)

SRISUFI said...

Salam sue.

sihatkah?

comey...comey...

sue..dh dapat kerja kah?

Mamamanja said...

cantik matanya

cIk pEnNa said...

Sri:tengah mencari la..
ada ke kije kosong??

hehehe
;)

cIk pEnNa said...

MM:tp achu dia x de pun mata sebeginiiiii..

huhu

;)