CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, May 24, 2009

Tagged daa...~

Hye korunk..;)
sebelum Cik Penna buat tagged nih..
nak le mintak ampunnnnnn...
pada korunk yg ada bagi tag sebelum nih..
yang Cik Penna masih lagi belum langsai kan!
udah lupa le siapa yang ada bg tag tuh!
huhu
ampunnnnnnnnnn korunk...ampunnnnnnnnn!!
beribu ampunnnnnnn...

ok,
so..supaya tidak dilupai terus nih tag..
Cik Penna terus aje wat ok!
ngak tangguh-tangguh lagikkkkk...
hihihi

Tag nih dari roomate masa kat Matrik dulu,Ayien KMNS

1.Org luar sana x kenal kamu.Perjelaskan siapa kamu?
-Cik Penna nih ada 2 karektor nye..boleh jadi seorang yang sangat-sangat becok..dan,boleh jadi seorang yang sangat-sangat pendiam!
-Menurut kata org-org dr office,katanye...Cik Penna nih jenis yang serius + tekun bekerja!kata deme le...hihih
-Orang nye tecik aje..kemetot!tapi,badan mantap gak!huahahahhahahah
-Seorang yang sangat suka tersenyum..kena marah pun masih boleh tersenyum!apa org kata,senyum tuh kan 1 sedekah!hihihhi

2.Sikap kamu yang 'mantap'?
-Serius dalam wat sesuatu!

3.Sikap kamu yang sangat jelek?
-Ngada-ngada!
-Terlebih Manja!
-Garang!huahahahh

4.Apakah gajet yang kamu sentiasa bawa?
-hp..

5.Dah berapa HP kamu pakai selama neh? Senaraikan brandsnya.Jenama HP yang sedang kamu gunakan sekarang?
-x ingat le..pakai hp masa umur 18tahun..5 jenis dah kot pakai..

6.Siapa bestfriend kamu?
-Saliza + Pzah..nih yang paling rapat le..
ohhh sangat sayang sume kawan-kawan ku!

7.Siapa yang kamu sayang selain family kamu?Kenapa kamu sayang dia?
-sudah pasti le..Muhamad Firdaus Aliasak a.k.a Chenta!hihihi
-kenapa sayang dia??udah pasti le dia kan pengarang jantung ku!kuikuikui..

8.Lagi 10 tahun kamu jadi apa?
-Career yang lebih mantap & stabil..
-Seorang Umi kepada anak-anakku..
-Seorang Isteri kepada suamiku..
-Dan,masih lagik seorang anak pada Mama + Abah..

11.Senaraikan followers yang kamu suka? (Tak kira kuantiti) Kenapa?
-Yong (my sis nih..hehehe..ada story tentang anak buah yang comeiiii...)
-Kak Long Faza (cousin si Chenta..harus la berbaik-baik kan?nak jadi family katanye..hehehe)
-Faizura (Anak buah si Chenta..alasan yang yang sama seperti di atas!huahahhaha...)
-Cik Jannah (suka baca cerita dia nih..hihihi)
-Mama Manja (seorang pembaling yang tegarrrrr!huahahahha)
-Miss Luna (adik yang happening!hehehe..)
-Kak Eya (sebab pabila buka aje page dia..Cik Penna akan terlebih tekun!page yang canggih!wakakakakkaka...)
-Eila (sebab boleh tau tudung DeZahra yang update!hahahaha..)
-aishhhh..pendek kata sume suka le blog follower aku..terima kasih la ye sudi mengikuti blog yang tak semegah nihhhhh...

12.Makhluk Tuhan paling HOT mahu di Tag?
-aku x nak bagi pada siapa-siapa..
sebab,
aku pun malas nak wat tag..
nih nak bg org lak!kecian lak bertambah kije skolah korunk nnt!
hahahahha

ok..nih aje tag nye..
sekian,
terima kasih..
^__^

4 Meninggalkan Jejak:

♥.misz luna.™ said...

hee...
mn ade happening la kak..

biase2 je..
huhu..
btw..
thnx kakak..
blog kakak pon best pe..

tetmbh bile akak cite bosh akak yg jht tu...
huda pon tumpang rs nk cekik die skali..
hoho..

:P

cIk pEnNa said...

Huda:wakakakakakkakak..nak tumpang cekik dia ek?
hahahahha

;)

Mamamanja said...

huhuhu nama akak tersenarai erk??
tqqqqqq.. memang tegarrrrrrr. bila nak baling sesama nih??

cIk JanNah said...

wah~
nama cik jannah ade g2..
trimas dear!
luff u lah!