CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Wednesday, May 20, 2009

Payung Untuk Si Chenta

Hye korunk..;)
semalam Mr Kuan dr AIA insurance datang branch..
bagi le payung pada kami yang submit application dalam period promotion..
so,
dapat le payung dr AIA..
MU nye payung..
original ok!
hihihi

amat le beso payung nye!
x de le rasa excited benor..
sebabnye,
idok le minat separuh mati tentang bola nih..
payung nih ada le gambo & signature player nye..

so,
sebulat hati..
nak bg payung nih pd si chenta ati..
sebab dia aje yg excited!
Cik Penna rasa macam payung biasa aje..
macam payung free!
wakakakkakakak

Chenta,
bila kah anda mau datang sini amik ini payung?
kalu lambat...
abis le..
org lain akan rembat!
hahahahaha

adehhh haaa..kami berdua sedang dok fikir..nak "buat" atau "tak buat"...

14 Meninggalkan Jejak:

s.y.a.r.q said...

hem2..buat pe ni cik penna?? hehehhe... nyibuk je kan.. :P

cIk pEnNa said...

syarq:buat apa??
adalahhhhhh...
hihihi

;)

P-QaH said...

buat ape tuh??
play safe ok??
wakakaka

cintaKusayangMu said...

wah...pe yg nk buat n x nk buat tu cik penna??

SRISUFI said...

Sueeeeee.....



semoga kamu bahagia...

itu doa sri

♥.misz luna.™ said...

huhu...
big fan..
krn bnde die ske mst la sgt excited kn..

huhu..

buat ape kah itu?
sj bikin suspen kn..

Mamamanja said...

haaa nak buat apa nih???

cIk pEnNa said...

Pqah:wakakakaka..
aku mmg play safe nih wei..
huahahha

;)

cIk pEnNa said...

Qis:apakah ia??
haaaa..adalahhhhhh!

wakakaka
;)

cIk pEnNa said...

Sri:terima kasih ye sri sayang!

;)

cIk pEnNa said...

Huda:mg big fan!
no wonder la dia excited kan!
heheh

cIk pEnNa said...

MamaManja:haaaa..jgn riso..
ia adalah satu perkara yang baik..
yg positive..
hihihih

;)

mama tisya said...

amboi payung MU lg

cIk JanNah said...

adoyaii cik penna dpt pyg MU!!!
wahh..
best gylers...

ngee~