CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Thursday, May 21, 2009

Mohd A'bid Danish..~

Hye korunk..;)
Ahad lepas pas berjalan-jalan ke Melaka..
Cik Penna dan kawan-kawan singgah la ke umah kawan kami,si Mummy Dyana!
hihihi...
Dyana udah dapat baby!
baby boy..

adehhh haa..
memang susah untuk Cik Penna menerima kenyataan..
bahawasanya,
Dyana udah ada baby!
masih ingat lagik..
time study kat Matrik dulu..
dok le gelak sana..
gelak sini..
sekarang,
dia udah ada laki..
dan,
ada baby dah pun!

si comey A'bid...


baby baru aje berusia 8 hari masa time nih..


Mummy Dyana + hero baru nye..



Aunty Penna + baby yang comei..

Muka baby nih sama aje macam daddy nye..
tapi,
persamaan dengan Dyana..
baby nih ada manyak anak rambut dat dahi dia!lebat sungguh!heheheh

Dyana,ko udah ada baby boy..nnt kalu aku kawen..dapat lak baby girl..kite berbesan ye!wakakkakakakaka...

8 Meninggalkan Jejak:

♥.misz luna.™ said...

huhu..
ape lg kak..
cpt2 le kawen..

jgn plak lupe kite neh..


ehh..

umah akak kt ne eh?

cIk pEnNa said...

Luna:akak dok seremban le..
bukan perak ye..
;)

yong ibu chem said...

uik..ticha dah tak sbr nak dapat kawan ni wehhhhh!

suh pidot cepat2 minang!

cIk pEnNa said...

Yong:wahai kakakku..
alaa...ticha nak kawan tuh..ko le bg dia adik!!
wakakkakakak

hihihihi
;)

♥.misz luna.™ said...

ouh..
yeke..
klu x leh dh klu nk jumpe..

alaa...

ctm-cak'on said...

kahkah..cik penna, kamu udah booking besan ek? ekekekek..

ni kwn ko yg kwin thn lps tu kan? jap je aku rase mase blalu udah die de bb, sgy syok!

x sbr nk tggu turn cik penna lak ni ;)

cintaKusayangMu said...

hai cik penna...lom kawin dh plan nk baby gorl...hehehe...
ko kawin cepat2 la..leh aku angkut kembor aku g serang ko kt ateh pelamin...hehehe

: : memeng : : said...

seronok nyer kan ader baby... best cgt rase tgk kwn kita tuh... ko bila lg penna? jgn lupa jemput...
kem salam kat mummy dyana + heronyer... ko suh gak baby tuh jawab salam aku taw.... keep in touch...