CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Thursday, February 3, 2011

Saya sangat suka pada movie ini.

Hye korunk :)
setiap kali saya layan movie nih..
pasti air mata ku mengalir lagik!
so touching gitu..


saya sangat rindu pada Abah saya!
rasa seperti mau terbang malam nih jua ke Senawang..!

11 Meninggalkan Jejak:

Me'aH said...

sama la kita.... ea pun baru habes tengok CJ7 2 jer...
bes sgt n setiap kali tgok mst nanges.. yg disney pny CJ7 lagi sdey... cause last skali CJ7 pg tempat laen...

cIk JanNah said...

alah boring nak tgk kat tb tadi.
juta kali dah tgk
huk3

tp cj7 memang best!

sissyira said...

salam pagi jumaat =)

tak pernah tengok lagi ni,nnti boleh try usha ni

cIk pEnNa said...

Me'aH:ye yg disney nye lagiks sedey?
uwaaa....mau nengok!

cIk pEnNa said...

cik jannah:kehkehkeh...mmg sll sgt tgk..tp tetap x boring gitu..

hehehehe

cIk pEnNa said...
This comment has been removed by the author.
cIk pEnNa said...

syira:kena tgk ye..best!

:)

zOeY zAu YaH said...

smalam kan movie ni kat tv? hehe

cIk pEnNa said...

zoey: haah..malam tadi..
hehehe..
:)

~~faizatul akma~~ said...

cte yg besh....comey bende cj7 tu kan..hu3x..=)

cIk pEnNa said...

faizatul:haah comey gile..
ms dulu baru2 tayang kat wayang..banyak gile jual kan..
sekarang nih x tau la ada lg ke tak...