CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, February 20, 2011

Dreamlover's

Hye korunk :)
pagi tadi kul 6 kami laki bini telah diterjah oleh BFF's..
subuh sepieeeeeeee ok !
memang ikutkan plan..
pagi-pagi lagik mau g anta Cik Pqah ke airport..
nak ke oversea la katakan..
hehehe..

tapi,
mak tidak jangka pulak yang mereka akan singgah rumah untuk Solat Subuh!
sebab nye..
pada malam sebelum kejadian..
idok le budak-budak nih kabo..
saja la tuh mau terjah umah mak ye!

mencanak kami laki bini bangun terus kemas umah apa yg patut bila dapat call..
serius!
kami gelek arab bagai..
hahahahahha

yang paling kalut Cik Penna la kan..
Hubby gelak sakan aje..
heheheh..

Cik Penna x kesah sangat kalau Cik Pqah dengan Cik Wan nak dtg..
yang menjadi kalut nye..
Cik Pqah nih bawa ibu nye..
hahahaha..
itu yang menjadi Cik Penna lebih kalut!

mak sambut tetamu yang datang tanpa mandi..
berpeluh-peluh satu badan dok mengemas apa yang patut!
aishhh...teruk betul..
anak siapa la nih kan?
hahahahaha

nih dia BFF's Cik Penna...ada 2 orang lagik tiada di tempat kejadian..hehehe..yang nak g oversea nih yang pakai baju kaler merah nih..beliau masih single ye ! mau mencuba? sila isi borang pd Cik Penna dulu..hahahaha

ok..kami sudah sampai ke airport..

Cik Pqah & Cik Wan..Cik Wan si darah manis..InsayAllah bulan raya nih akan kahwin..hehehe

Cik Penna & Cik Pqah..muka mak makin sembab kan?arghhhhh...aku makin bam bam bam!!

Pn Normah dengan anak dara beliau..dua beranak yang copy paste dari segala sudut ! hahahaha

Auntie Normah yang steady ! yeahhhhh..

yang benor nye..
2 beranak nih mau ke Bandung..
hahahaha..
mau shopping gile-gile kata nye..
jangan lupe ole-ole untuk kami ye !
hehehe..

ermm..
sudah ada sosek sosek yang didengari..kami BFF's masih lagik setia bersahabat!
memang kadang-kadang ada yang melihat kami amat jarang chill together..
kami ngak gaduh ke apa ye..ngak tarik-tarik rambut bagai..
harap maklum.tolong jangan fikir atau wat gossip sendiri ye..
agak-agak la wei..
mak udah berlaki..
mana bisa mak boleh bergumbira di luar di malam hari dengan meninggal asben!
jadinye,
ngak usah risau la..
kami masih lagik bersama!
maish keep in touch ye..
dan..
masih setia bergossip ok!
hahahaha

nota kuku kaki dan tangan:maaf la..kami tidak berminat mau buat penambahan ahli ye !

4 Meninggalkan Jejak:

zOeY zAu YaH said...

best lah dpt gi sana.
nota sendiri: tambahlah saya jd bff ini paksaan ok hahahha

cIk pEnNa said...

zauyah: hahahahahaha..
mau kah?
harus mengisi borang ok..
ada ujian ketahanan gitu..

hahahahhaha

Anonymous said...

time kasih daun keladi yek.
dreamlover masih sejati bersama sampai bile2..hehe

Anonymous said...

lupe plak
-pqah dreamlover-