CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Friday, March 27, 2009

Jatuh Cinta Lagi~

Hye korunk..;)
Alamak..Cik Penna udah terjatuh cinta lagik daa..
tapi,
mukan menduakan Chenta ye..
hehehe
terjatuh cinta pada Tudung De'Zahra!
alamakkkk..
makin tensen Chenta nanti!

perghh..cun giles tudung nih..
lembut sangat..
terasa la perbezaan nye antara tudung Ariani & Hajaba..
rasa seperti ngak pakai tudung aje..
kira puas hati la!
berbaloi!

Cik Penna beli online la..
beli dari Eila yg comey!
hehehe
dia nih dealer Tudung Zahra nih..
nih tudung ori ye!
;)

ari tuh Eila datang tempat kije Cik Penna..
bawa le 3,4 jenis tudung..
adehhhh..
rambang mata ok!
bajet nye mau beli 1 aje..
tp terbeli 1 lagik..
hihihi
TERbeli ok!
maknanye,
membeli secara tidak sengaja gitu!
huahahahahah

nih dia tudung nye..
lembut sgt tau korunk...
sejuk aje pakai nye..
Pqah, nnt bagi le aku 1 tarikh ye tuk kite bergonjeng kat A'Famosa nnt tuh!

17 Meninggalkan Jejak:

~a Y i e N~ said...

waduh cik penna...
kamu sesuai jd model tudung....
bgus2 up to date dgn tudung2 terkini... cantik!!
ko beli kaler aper? brape hinggit sehelai?

cIk pEnNa said...

Ain,
rege nye ko nengok le kat website tuh ek..
hihih
;)

~a Y i e N~ said...

dah tgk dah blog tuh.. cantekkk!!! price dia pon cannteekkk!! hehehe

cIk pEnNa said...

tp berbaloi ain!
heheh
;)

cintaKusayangMu said...

wah..cik penna...selagi lom kawin..shopping sepuasnye ye...cm aku skrg ni dok giler shopping bju baby jek..haha...

cIk pEnNa said...

Mummy Qis..
haa tuh la dia..
hihihi
selagi masih belum berpunya nih..
beli aje le apa yg berkenan..
sok recycle balikk..
huahaha
;)

an.wardrobe said...

cantek la sue pakai set biru tu :)

cIk pEnNa said...

An,
muka ku abis berkaler biru..
hihihi
;)

Cik duRra said...

nmpk kemas jew tudung...
if yg ori rm bapew??

yong ibu chem said...

ewah kau achu..manyak dah koleksi tudung!!

woi, cuba kau kira dik jumlah rega semua tudung2 yg kau boli tu..yg kau duk gantung2 tu..hahahhahaha mau beriban den ghaso!

Eita said...

tajuk wat suspen jer

SiTi said...

wah CiK pEnNa...mmG sUaI JaDi MoDeL tUdUng lAa...

sy@iina said...

wow..tudung baru..

Anonymous said...

wah dah boleh jadi model tudung ye..

iv

poyaty said...

wah.. tudung yg cantek dan mahal. xde ke benda cantek yg murah sket? hehe.. you pun nmpk cantik dgn tudung tu

~Eila @ Along~ said...

hi cikpenna..amboi..dah bergaya ngan tudung biru tu..sesuai ngan muka..hehe..mmg berkenan eila tengok mula2 tuu...neway tq ye...eila pun tak byk koleksi walaupun jual...hehe..walaupun harga mahal tp berbaloi kan...lebih best dr yg selalu dipakai tuuu

ratu78 said...

mmg jatuh cinta ngan De Zahra...ternyata ada bezanya ngan ariani, hajaba & munawarah....sediakan RM jer kan..tak gtu cik penna...:)