CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, February 9, 2009

~Si Budak Comei~

Hye korunk..;)
ok..sebelum apa-apa mau kredit dulu pada my Sis, Yong sebab gambo di bawah nih dr page dia!
hihihi
;)

siapa kah gerangan nye si budak comei nih ye??
sapa lagik..
sibuah hati pengarang jantung kami sekeluarga la..
my niece yg comei tuh!
yang sama aje comei mcm achu nye!
hohohohoho

sangat comei..
sangat cute!
mulut nye asyik la bercakap aje..
pergerakkan nye?
x usoh la cakap..
aktif sangat!

sangat mengemari princess!
nak cantik mcm princess..
suke main games princess..
suke baca buku princess..
suke tgk cartoon princess..
pendek kata..
apa sahaja yg berkait dengan princess..
haruslah disukainye!

dan,
dia suka sangat buli achu dia nih la..
dulu cermin mataku dihempapnye!
baru-baru nih muka ku!
abis bengkak bibir nih!
jadi seksi seketika ok mulutku ituh!
hahahahha

rasanye kan..
mau aje tiap-tiap minggu nak suh dia balik umah opah nih ha..
sunyi aje kalu dia ngak ada..
kalu dia ada..
gerenti riuh umah nih!

ok..nih dia si budak comei ituh..
princess di hati kami sekeluarga!

11 Meninggalkan Jejak:

[[ yong ibu chem ]] said...

achu!

ticha nak makan satay!

meh belanja!

:)

kata sayang anak buah kan...

hahahahhaaa

eya said...

comey la dia sue..cape yg snap pic nih?

s.y.a.r.q said...

ganasnye budak nie..

smoi seksi mulot cik penna..heehhe

ala2 angelina jolie x cik penna??


:P

Monkey D Luffy said...

oh... baru ku tahu perkaitan korang...

cIk pEnNa said...

Yong~hahahahah..
ticha mau ka?
atau..
ibu ticha yg mau?
hahahaha
;)

Kak Eya~gambo tuh yg snap..pasti la babah dia..
;)

cIk pEnNa said...

Syarq~hahahha..
kire cam angelina jolie jr la..
hohoho
;)

Kapten~itu la pertalian antara kami!
;)

:: Seri Lyana :: said...

gambar yang chanteq la...

Fateen said...

heheee, itulah.. dhlah si chem ni comei, yong plak pandai sungguh amik gambar yg marvelous gitu...

.t e n t a n g.n a n i e . said...

mmg comei!

nURmALa mAZLan said...

gambar tu cantik..

cintaKusayangMu said...

haha...ank buah kesygn ko mnta satay tu..g la blnje...haha..