CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Friday, February 20, 2009

~Cendol Leman Dawi~

Hye korunk..;)
ari nih Cik Penna bercuti..hehehe
petam tadi ajak la mama + abah g makan cendol..
cendol mana ye?
cendol Leman Dawi..
nnt malam sok korunk nengok la ye kat Majalah 3 tuh..
cendol dia le yg kuo tb 3 tuh..hehehe
adehh..punya la manyak mulut dia..
bercakap x henti2 ok!
apa aje topic dia layan aje..
heheheh

yg beshnye kat sini..
kalu cendol biasa tuh RM1 aje..
tapi ada..
gula tambah percuma,
santan tambah percuma,
cendol tambah percuma...

yg percuma nye lagik manyak tau dr yg kite beli..
hehehe
mmg layannnnnnnn..
;)

so korunk..
kalu datam ke seremban..
jgn lupe singgah le cendol leman dawi..
kat Sg Gadut..jalan nak ke Rembau..
kuar aje dr highway Senawang..
hehehe



nih dia cendol leman dawi..hehehe..mmg ramai gile la org yg datam!silap ari bulan..x ada tempat duduk ok..

hehe..nih dia cendol Cik Penna..nak cendol pulut..tp habis sudahh..ada yg biasa nye aje..yg dlm bekas tuh..tuh la dia cendol tambahan yg percuma!makan la korunk..bape manyak nak pun!hehehehe

ohh ya ..ms nak balik tadi tuh kan..Leman Dawi nih ckp gan Cik Penna + Mama.."terima kasih la kerana datang serikandi...serikandi perjuang negara!!bla..bla..blaa..." ada manyak lagi dia ckp..tp time tuh kami 2 beranak dah control ayu dahh..sebab sume mata mandang ke arah kami ok!!hahaha

ermm..sok Cik Penna ada exam ptd!!

12 Meninggalkan Jejak:

[[ yong ibu chem ]] said...

hahahahahaha

weh..nanti2 aku balik..aku nak korang bawak sana ye!

cIk pEnNa said...

hahaha..boleh aje..
hihih
;)

su said...

nak balik ke kampung (tampin) mmg singgah mkn cendol pulut dia! cendol jagung pon sedapppp! kan!

cIk pEnNa said...

Su~betul tuh..
mmg shedappppppppp..
nyumm..nyummm!
;)

Nik Nurehan said...

wahh.. murah n ada yg pcuma lagik tus.
lepas tru sue amik tambah ke menda2 percuma tus?
bagus tul dia wt biznes kan.
pandai tarik planggan.

eya said...

yg dlm bekas tu free? abeh x rugi ke beniage cmtu ek?

Monkey D Luffy said...

PTD? wow! semoga berjaya ler

miszrLina said...

aah la...tgk gak kat m3. sgt kecoh eh org neh...
byr skali... mkn bole byk kali?
baik sungguh ati dia eh... nak gak try.... huhu

wah. ptd eh? gud luck cik penna =)

cintaKusayangMu said...

sedap nmpk cendol pkcik tu..
aku puas dok tngkap ape yg nk dia smpikn kt majalah 3 tu..
rupanye...sume tu tmbh free...
nk kena gpekena ni...tp aku msih berpantang..huhukkk...

:: Feez_Mior :: said...

wahh..cendol die nmpk besh kn..teringin laaa plak neh..adoii..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

saya suke cendol jagung!!!

AiE bAhRi said...

ni yg cendol masuk dlm rancangan tv majalah 3 tu