CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, June 14, 2009

Sarah & Abang Ad..~JUST MARRIED~

Hye korunk..;)
aduhai..agak lama ek Cik Penna ngak update!
singgah blog korunk pun udah jarang..
ampun kan hanba ye!
tenet nih wat hal pulok dah..
sekarang,
ia udah berfungsi seperti biasa!
harus le update apa yg patut gitu kan..

ok..6hb ari tuh kawan Cik Penna nih melangsungkan perkahwinan nye dengan incik suami yang tersayang..
mintak maaf la ye Sarah..
x dapat datang!
ate jauh benor nye umah kamu..
nun Perlis sana!
harus le aku & Pdot ngak dapat datang ye..
ngak ada lesen lagik tuk kami travel jauh bersama!

jadinye,
aku wat entry special tuk ko & abg ad kat blog aku nih haa!
hehehe

SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA BAHAGIA SEHINGGA AKHIR HAYAT


dengan ucapan,
cepat-cepat le bagi aku anak sedara ye!
hahahahah..
maaf la ye aku letak gambo yg ko bg kat aku nih..
nak letak hak gambo dr yg pro ngak dapat lagik!
kang basi lak si pengantin baru nye..
hehehhe

so korunk sume,
layan aje gambo nih ye..


Selamat menempuh alam perkahwinan nye Sarah..
semoga kalian berkekalan sehingga akhir hayat..




ermm..
Cik Penna sedang menghitung hari..

6 Meninggalkan Jejak:

ije said...

lawa la warna baju pengantin. x striking sgt.

cIk pEnNa said...

ije:lawa kan?cantim aje..
org nye pun cantim!

;)

AiE bAhRi said...

Selamat pengantin baru wat sarah n husband.

Cik penna bila lagi?

cIk pEnNa said...

Aie:bile la ye turn Cik Penna nih..
doa kan la ye en aie..

;)

nURmALa mAZLan said...

selamat pengantin baru buat mereka..acik penna bila lagi?

cintaKusayangMu said...

thniah la kpd panten...kamu kapan lg cik penna...hitung ari nmpk...brape ari lg???