CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Saturday, June 20, 2009

Noktah.

Hye korunk..;)

akhirnya..
semalam adalah last day Cik Penna berkerja di situ..
sedih..harus la sedih!
mmg sedih...
sangat sedih..
tapi,
apa kan daya...

mmg terharu sangat...
sume staff peluk-peluk..nages-nages..
rasa terharu...
cuma,
serius..
aku mmg x jumpe dgn boss..


terima kasih la pada June & Jaafar...
atas hadiah yg diberi..
tapi,
serius..
kenangan kite bersama mmg tak akan aku lupekan!
gelak tawa sama-sama..
sedih sama-sama..
x puas ati sama-sama...
tapi,
setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan?
harus la redha..

buat staff yang lain..
terima kasih la atas segala bantuan,sokongan selama nih..

nih adalah sedikit gambar kenangan antara kami semua..
gambar nih amik semalam..masa sebelum kuar dari ofis..huhu

yang nih bergambar dengan June..gambar nih udah lama diambil nye...

bergambar dengan my big bro..Jaafar yg selalu cool!terima kasih la ye pen & belanja makan kat Secret Recipe semalam...hehehe..nnt harus dtg umah ok bile wat kenduri nnt!..
nih Kak Syikin..sll kuar makan lunch dengan akak nih...lunch semalam dia belanja makan..sedih sggh dia..x pe kak..panjang umur kite jumpe lagik tau..yang penting,jgn lupakan saya!

yang nih dengan Kak Zura..nih pun antara yg peluk aku dengan erat skali!terharu weiii...huhu

nih..gambar kami sume..yang x ada dlm gambar nih En Kasim..dan jugak bekas boss aku!


maafkan segala salah dan silap selama berkerja dengan kamu semua ye..halal kan makan & minum..

sekurang-kurang aku tidak perlu lagik bekerja dibawah dia..

8 Meninggalkan Jejak:

SRISUFI said...

Sue yg dirindu..

semoga lebih tenang di tempat baru ye..

=)

MisZ PinKy said...

pasni kije kt tmpt baru la yeee..

gudlak..

;p

s.y.a.r.q said...

pasni keje kat mane pulak cik penna..?? :D

~Eila @ Along~ said...

cikpenna dpt better offer ye..tahniah..good luck di tpt baru...

cIk JanNah said...

huaa cediy nye.
nape kamo benti dear?

dpt kje lg best ek?

SiTi said...

SuE ko dPt KeNa MnA??

moGa kO tAbAh hAdApI SeGaLa
dUgAAn Yg dTg YeRrr..kiToRG
KenGkWn sUmA AkAN sUpPoRt kO...

ctm-cak'on said...

cik penna, udah dpt job baru yg lg best ek? syoknye....

udah lame x sok sek dgn ko, taw2 udah benti keje, ape cite sbnrnye ni wei?

setiap ptemuan pasti ade p'pisahan, semoga keje bru ko nnt lg best n dpt bos pun lg best dr sblm ni key ;)

Mamamanja said...

moga tempat baru lebih menyenangkan

*pls vote for harith for contest aksi menarik. cara2 nak vote ada diblog MM. tq