CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, June 7, 2009

Kembali Semula!!~

Hye korunk..;)
Cik Penna kembali sudah setelah menyepi seketika gitu..
hihihi
kerinduan sudah tahap maksima konon nye nih..
hehehe
eh,korunk x rindu ke kat Cik Penna nih??
cepattttt..cakap rinduuu!!
huahahahha


korunk..
Mak Long Cik Penna terjatuh petang Jumaat ari tuh..
terjatuh kat dlm umah..kaki nye tersadung..
disebabkan dia udah tua & ada banyak sakitnye..
jadinye,
lebam kat muka nye agak teruk...
kesan nye,
badan dia jadi lemah sangat!
bangun pun udah x boleh..
malam nih bawa g hospital lagik..
maybe kena tahan wad..

dulu,pas aje SPM..Cik Penna sll aje jaga Mak long..
bila cuti sem ke..mesti ada aje Cik Penna kat umah dia..
tapi,
sejak udah kije nih..
amat jarang le Cik Penna datang jenguk dia..
aaaaaa...sangat teruk Cik Penna nih!
;(

doa kan ye moga Mak Long ngak apa-apa yang teruk..


ok..kite cite yang happy pulak ye..
kan minggu nih si comei Ticha balik umah opah nye..
jadi nye,
Cik Penna bawa le si kenit nih jalan-jalan ari Sabtu..
kami g berdua aje..hehehe
kami lepak2 kat shopping complex..
nak sangat dia makan eskem..
lepak jap kat Mc'd pekena eskem!
hehehe
pas tuh kami g snap gambo..
hehehe..
dan, nih le hasil nye..

malamnye pulak kami ke umah Mak Long lagik..
nak menjenguk lagik..
ada le cousin yang lain kan..
harus la umah tuh riuh rendah..
si kenit Ticha nih..
jual minyak le dia!
hehehe


ok nih dia..
dua org sepupu...
si Ticha nih Thumbelina..
si Arif pulak Ben 10..
adehhhh haa...
patah riuk badan Cik Penna kena bantai dgn dorang berdua..
hahahahah




opss korunk..nak tanya le..
maybe raya puasa akan jatuh pada 20hb Sept kan..
dan,
jatuh pada ari Ahad..
so, cuti raya puasa kan pada raya pertama & kedua..
ari Rabu tuh dapat carry fwd x cuti nye??
hehehhe
puasa pun belum ganti lagikkkkkk...
hahahahhah

4 Meninggalkan Jejak:

yong ibu chem said...

ewahhh anak dara ku itu..kemain bila jumpa dgn ariff ye...

cintaKusayangMu said...

cik penna...ku rindukn mu....hahaha..
oi cik mek...pose xabis gnti lg ye??pesal lmbt2 ni???aku pn same xgnti lg ni..huhukk...30 ari ma....adoi..sakit aku....sok nk start pose gnti la...

nURmALa mAZLan said...

same la kita x abis ganti pose lagi..huhu`

Mamamanja said...

mak aiii.. lom apa2 dah tanya cuti raya???