CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, March 20, 2011

Cerita hari ini !

Hye korunk ! :)
lately, mak agak stress kat office..
report untuk productivity udah keluar..
macam-macam mereka mahu dari kami..
penat mak bile hari-hari dok dengar benda yang sama !

tapi,
penat mak hilang bile melihat Mama Abah..
arghh..bertapa rindu nya pada mereka..
padahal nye,
bulan nih aje 3 minggu berturut-turut Cik Penna balik Seremban..
hehehe
minggu depan Mama Abah lak datang sini..
ada kenduri anak sedara kami kat Putrajaya..

InsyaAllah bulan depan Mama Abah akan menjadi tetamu Allah lagik..
doakan yang baik-baik buat mereka ya..

ermm..tadi balik Kajang dengan Chempaka..
macam x percaya aje dalam kereta tadi Chempaka dengan Apak bukan main mengkekek gelak-gelak bagai !
hahahaha
aiii..sudah geng kah kamu berdua?
hehehe..

entry kali nih fresh dari oven ye!
ngak tunggu berkulat baru mau update..
hahahaha

sebelum balik tadi singgah la Tutti Frutti..
bawa si Chempaka nih haa..
niat di hati mau nengok hot balloon kat Putrajaya..
tapi,bangun nye lambat!
hahaaha
nak g Sunway Piramid pun cancel..
takot balik lambat nanti pulak..
jadinya,
Tutti Frutti aje le yg dekat nye pun !


haaa...chempaka nih benor nye nak cubit pipi MakChu dia nih..sabo je la kan.. hehehe


Chempaka punye..penuh dengan buah-buahan !eheheh

Bile Apak borak-borak dengan Makchu..
terus Chempaka sound..
"ishh..mana boleh cakap masa makan..nanti makan dengan syaitan!"..
hahahaah..amik kamu yang!
Ustazah Chempaka udah sound..

nyummy..nyummy!

ermm..Cik Penna rindu jugak pada family in law kat Perak nun!
ntah bile gamak nye dapat balik jumpa mereka..
Apak asyik la sibuk dengan kerja nya..
harap-harap plan nak balik awal bulan depan menjadi la ye yang..


nota kaki kuku dan tangan: Cik Penna sangat x sabar mau g holiday hujung bulan 4 nanti nih !huhu

6 Meninggalkan Jejak:

zOeY zAu YaH said...

tingin gak bende tuuu..hu hu..

poyaty said...

wahh, belum try lagi ni tutti frutti. huhu

nak g holiday mana penna? hehe

aDieyZa said...

wah, nak gie bercuti ke mana tu??

cIk pEnNa said...

zoey zau yah: meh la datang sini meh..

:)

cIk pEnNa said...

Yaty:cuba la tyr..sedap !

nak g mana?alaa dekat aje..huhu

cIk pEnNa said...

adieyza:hahaha...nnt kite story ye..
hehehe