CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Wednesday, March 9, 2011

memang confirm saya kuat makan !

Hye korunk :)
kami melantak lagik eskem kat Ice Room..
balik dari Seremban Ahad lepas..
(iye..sekali lagik mak masuk kan entry lapuk !)
terus laju berdesup ke Bangi..
ehh..makan eskem pun leh gemok jugak kan?
kata mau diet Cik Penna oii !
huhu

itu la..mak sendiri pun x yakin benor nye dapat berdiet nih !
macam x gigih sangat la usaha mak nih haa..
hehehe

x pe la..
ayat untuk sedapkan hati diri sendiri..
"selagi kite boleh makan..makan aje le !.."

nak ingat kan nak le makan roti bakar ke..
sekali..
roti semua x ada!
so,Cik Penna pilih laa french fries..
hahahaha


Laki mak geleng pale aje tengok lagat bini dia nih..
redha kan aje la ye yang!
hehehe..
tapi kan..
mak makan sikit aje!
serius..sket aje..Hubby aje yg melantak banyak..
huahahahhaha

tengok ! mak hanya makan eskem gan seteroberi aje nih..mak memang x makan banyak french fries tuh.. heheheh

muka excited mak ! penuh dengan keterujaan kan?..huahahaha

mak menunjukkan aksi muka tidak bersalah kerana telah melanggar pantang untuk berdiet ! hahahaha

erkk..kenyang ! mak suka bile perut mak kenyang !mak happy gile dapat menambahkan lemak tepu didalam badan mak..hehehe

ok..ok..
mak betul2 insaf dah nih..
memang dah nekad dah nih nak kuruskan kat sket badan mak nih..
mau maintain sedap-sedap gitu..
x mau sembab sangat dah muka nih..
mak sekarang cepat benor penat nye..
ate,dah jadi orang gemok..badan cepat le letih..

berjaya kah misi?
sama-sama kite saksikan nanti !
wakakakakakkaka
gile poyos sungguh statement mak kan?
hahahahha

ohh yaa..
mak dapat offer jadi model pengantin untuk make up class..
hahahaha..
mak layan kan aje..
asalkan mak dapat make up cantik !
hahahaha


2 Meninggalkan Jejak:

sissyira said...

salam

kuat makan kalau x gemuk x pe...hehe

cIk pEnNa said...

sis syira:masalah nye..semakin temok !
hahahaha