CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, October 13, 2009

" Engagement "

Hye korunk..;)
maaf ye..udah semniggu baru dapat upload..



beloved family..


pqah & wan..thanks banyak2 ye..=)


anne & chip..


bakal family mertua..=)

bakal kakak ipar..hehehe

hmm..
perasaan Cik Penna??
amat teruja..
wakakakak...
masa saat cincin nih disarungkan..
ya amat banyak gile camera!
terasa seperti menjadi Umi Aida lak...wakakakakaka
tapi,
Cik Penna tetap maintain ayu ok..
hahahaha..
walaupun senyuman dlm bibir bergetar!
hahahahah..

nnt kite sambung lagi untuk hantaran pulak ye..
=)

7 Meninggalkan Jejak:

MisZ DeAnNa said...

waaaaa..
meriahnyeeee..

pat2..

nk tgk hantaran lak..

hik3..

eya said...

wah..udh jd tunangan org si sue ni..tahniah akk ucpkan.

Fateen said...

ayunya sue.. ari tu tgk satu gambar je.. nie baru puas dpt tgk gambar sue bertunang.. yong ke jadik jurugambar?? cantikk..

cIk pEnNa said...

deanna:hehehe..
saba ye..
;)

kak eya:trima kasih ye kak..

cIk pEnNa said...

kak fateen:haah..ayong ,suami & angah sy yg tlg amik kan gambo..

hehehe

;)

queenlyana said...

waaah, seronottt nya dah bertunang. Cik penna, saya tumpang gumbira.
btw,
Saya nak menjemput cik penna untuk join Projek Mega queenlyana.com Just for fun untuk rakan-rakan blogger dan FB.
Check it out in my blog page.

cintaKusayangMu said...

cik penna...at last..dpt gak aku tgk gmbr tunang ko...au tgu gmbr hantaran laks..cpt upload..