CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, August 3, 2009

hmmm...

Hye korunk..;)
ermm..semakin hari semakin dekat dengan bulan Oct..
semakin banyak yg berlaku...
semakin banyak kekalutan..
rileks Cik Penna..
rilekss!!
cool..!!
aishh..
udah cuba dah nak wat sehabis baik yang mungkin..
sesempurna yang mungkin..
tapi,
dihujung nye..
ada aje le...

nih baru permulaan..
enjin pun belum start lagi pun!
hmmm....

doanye..
segalanya dipermudahkan..

akan cuba untuk terus belajar merasionalkan diri sendiri..

3 Meninggalkan Jejak:

♥.misz luna.™ said...

insyaAllah semua nye dipermudahkan

.. faizuRa .. said...

ye cik su..
udah2 la majuk ngan mr. pidot tu ekk..hehehe
settle bebaik ekk..:-)

ainayin said...

hai cik penna..lama aku tak jenguk ko kan..aik..mcm frust je..sabar2..tu belum tempuh zaman tunang lg tu..ko kene byk sabar..due ko ngan aku sama..wakkakaka..bulan 10 aku lg gerun wei..aku dah tak leh nak melawan ckp inchik tunang aku..hehehehehe..dtg tau..nnti tlg tinggalkn alamat ko kat blog aku..pllleeeaaaseeeeeeeeeeee..