CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, May 10, 2011

Konsert D'lloyd Semalam di Malaysia

Hye korunk.. :)
Jumaat lepas mak g nonton konsert D'lloyd kat Istana Budaya..
selalu mak nengok teater aje..
kali nih mak layan konsert pulak..

yang excited nye nak nonton nih kakak mak yang pertama..
adik-adik dia nih ikutkan aje...
suami nye jauh..
hiburkan lah hati dia..
hahahahaa
maaf yong..aku gurau aje..
hehehe
ikutkan mak hanya tahu lagu D'lloyd nih 2 3 lagu aje..
tp sehari sebelum tuh..
mak dok layan YouTube ..
study lagu D'lloyd ok!
hahahahaha..

bila tiba hari konsert nye..
mak boleh pulak nyanyi sama-sama dengan D'lloyd!
hahahaha..
ajaib!

best laa..
mak enjoy sepanjang konsert tuh..
penonton nye pun riuh-riuh jugak la..
kebanyakkan nye yang datang "orang-orang lama"...
beberapa kerat aje termasuk lah mak nih ha kategori warga zaman justin bieber..
hahahahha

before show bermula..


mak dengan kakak mak yang pertama..


mak dengan kakak mak no 2..mak hanya 2 orang kakak..sayang mereka ketat-ketat ! hehehe

haa...korang kenal nih? nih la dia Ahmad Jais..penyanyi lama 60an...nih la dia artis undangan nye..layan aje..hehehe

laki mak setia melayan kakak-kakak ipar nye...hahahaha

ini la D'lloyd !

opsss...mak bukan peminat kipas Dafi ye..ate udah terserempak..kata nye dia baru abis latihan teater musikal kenangan 60an..gitu la tajuk dia kot...lupa mak! hehehe..mak pun terus le ajak bergambar! hahahaha..mula-mula mak jumpe shy8..alaaa usop wilcha tuh..tp punya la tergamam..sampai x sempat mak nak bergambar...laki mak aje bersalam dengan dia..hehehe..

tapi mak tetap frust bile D'lloyd tak nyanyi lagu "keagungan tuhan"...kata nye setiap malam akan nyanyi lagu yang berbeza..

terima kasih la ye asben sebab bawa kiteorang g nonton D'lloyd nih..
lain kali, sila la bawa lagi ye kalau ada event yang best-best !
hahahaha

5 Meninggalkan Jejak:

msredcheesecake said...

SALAM CIK PREGGERS KIUT,
SEMPAT YE G KONSET....MESTI BEST.NANTI BBY NYE SUKA NYANYI...HEHEEE

msred follow k...

cIk pEnNa said...

hi msred!
hehehe..tuh la dia..sempat aje g konsert nye..heheh

ok..nnt kite follow msred jugak ye..
:)

Kaki Merapu said...

oip cik penna...sila la layari blog guer sama ek...hahahaha...

cIk pEnNa said...

oit kaki merapu !
ko ke gerangan nye nih?

hahahahha

Yuni Cahya said...

WTF? Munshid Al Shariqa