CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, May 9, 2011

babymoon { love + mercy }

Hye korunk :)
ok..sila katakan tidak pada entry yang udah basi ye !
iye..mak tau ini cerita udah basi..
bukan fresh dari oven lagi..
tapi,
mak tetap mau publish jugak..
belog mak..suka hati mak la kan?
Iye..mak memang syok sendiri !
hahahaha

kami g cuti-cuti nih 3ohb april hari tuh..
saja jalan-jalan..
asben mak kata nye adiah birthday mak yang ke 26 tahun pada 2hb mei ari tuh..
ohh..tua sudah!
atau dengan kata lain..
saja abiskan duit g berpoya-poya !
hehehe..

ingat tak entry yang mak kabo nak g tempat yang ada private swimming pool tuh?
haa..ini la tempat dia..
Legend International Water Homes, PD..
komen mak?
superb !!
tempat nih boleh la mak katakan sebagai tempat yang private and exclusive untuk honeymoon..
berdua lebih baik uolsss..!
tak kesah la kan..
orang kata tempat nye dekat..sebab kat PD je pun..
tp,bile udah masuk ke sini..
rasa seperti heaven on earth !
waa..over mak ye?
hehehe..

ok..sila la layan pix ye..



ini la dia private swimming pool tuh..

gambar bilik ayor pun mak amik kan? motif sangat...hehehe

di bawah bilik nih air laut..serius mak takot ok! hahaha..mak terbayangkan cerita orang putih tuh..kot nye tenggelam ke apa kan..hahahahaha..orang kampung sggh ye? hehehe

mak posing didepan bilik..bajet ayu la tuh kan? hehehe

day 2..time breakfast nih..tuh yang mata ala-ala sepet semacam aje..hehehe

mak kekenyangan..


ok..nih aje la ye mak publish kan pix nye..
yang lain ada dalam muka buku mak..
yang penting nye..
mak laki bini enjoy !
arghh...bile baby jr udah keluar nanti..
rasa seperti mau bawa dia kesana..
hehehe..

ok uolsss..ntah bile le lagik mak mau update belog..mak pun x tau..
kite jumpe lagi di entry akan datang!
hahahaha
(mak nih poyo la kan? hehehe..)

4 Meninggalkan Jejak:

syazana said...

Yang,kat PD kan?mahal tak?x pergi honeymoon lagi ni.nak pakai bikini kat pantai tak boleh.hahahaha..kalau dapat private pool okeylah.

aTy _faRed~ said...

waa..besh nyer hadiah harijadi awak...:) anyway..hepi belated besday dear...doakan yang terbaik untuk awak..:)

cIk pEnNa said...

zana: haah kat PD..tgk la website dia..ada nye private pool nih nak bolen pun boleh jika sanggup..
hahahaaha

cIk pEnNa said...

aty: terima kasih awk..
:)