CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Friday, December 4, 2009

Aku & Dia..~

Hye korunk..;)
yahoo..ari nih Cik Penna cuti!
terasa bahagia seharian dok umah..
hehehe..
hilang sesak kepala..
syorga donia..syorga doniaaa...
=)


hmm..nak tanya korunk laa..
adakah ini satu perasaan normal bg org2 yg nak kawen nih..
x tau nape dgn kami..
tp kami berdua terasa amat takut untuk menghadapi masa depan!
dengan aku di sini..
dia di sana..
pas tuh..risau sangat..
risau dia x boleh masuk dlm fmly aku..
dan,
aku x blh masuk dlm fmly dia..


tp yg besh nye..
kdg2 kiteorg rasa mcm x saba benor dah gamak nye!
wakakakakka...


sejak bergelar ex-gf merangkap tunang Chenta nih..
dpt rasa la perubahan kat diri nih..
dulu amat la jarang nak memikirkan akan perasaan dia..
sll aje dok fikir diri sendiri aje..(aishhh..penting diri betul!)
tp sekarang,
apa benda hal..
mesti fikirkan dia..
mesti dahulukan dia..
terasa la nikmat nye bertunang nih!
wakakakakkakaka...


opss..minggu nih penuh dgn kenduri kendara!
org kawen dan dijemput..harus la datang kan?
nnt kenduri aku x de sapa lak yg nak datang!
hehehe..


ok..nnt akan ku update lagi ye!

4 Meninggalkan Jejak:

cintaKusayangMu said...

hye cik penna...apekah yg dh xdisabarkn tu??jeng jeng jeng....aku tau...tul x ape yg ada dlm pikiran aku ni???hahaha..giler kuning nye otak

cIk pEnNa said...

qis:amboi..aku x de le terfikir ke arah ituh..
wakakkakakakakaka

mmg yellow ko!
hahahha

;)

Nash said...

Hehe..
biase la tu cik penna...
lumrah alam...
haha...
~komen mcm la dah pengalaman.hehe :P

virusatu said...

cik penna...memang setiap org akan alami..termasuk la aku sendiri..kita akan rase betul ke dia pilihan kite..hehehe..boleh ke dia get long ngan family kite..heheh..tapi pas kawen alhamdulillah, perasaan tu berubah and diri kiter pun automatik berubah..dari mula2 jumpe selalu segan ngan family mertua..tp skang ni idok lg..hehehehe...