CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, December 13, 2009

Kije Baru..Ofis Baru..Kawan Baru..

Hye korunk..;)
untuk korang tidak melupakan blog aku nih ha.
.gagahkan diri untuk update gak ye..

heheh..

x de benda nak cite sgt..
cuma,
ada le nak letak sekeping dua gambo kwn2 baru kat ofis baru..
muda trang-trang sume nye ye..
hehehe..
baru sgt aku kije kat sini..
baru 2 bulan..
heheh...

ermm..tapi, sampai bile aku kat sini..x tau le..
tp dugaan kuat betul untuk aku terus kerja kat sini..
kerja yg agak mencabar!
sakit kepala..
migrain..
nagis..
tensen..
adalah 1 perkara biasa disini..
huhu..

ok..gambo nih ms latihan kebakaran ari tuh..
korang bayangkan..
aku turun tangga dr tingkat 13 sampai ke bawah!
aduhai..sakit kaki & mataku!
pas tuh..
kena berjalan dr Menara ke Prince Court..
adehhhh...
dengan panas nye..
saba aje le..

tp kami smepat mengambil gambo!
hahahaha..
layan aje la..

nih la dia..geng-geng Credit Support Department..

berlatar belakangkan Prince Court..

ok..nnt Cik Penna update lagi ya!

5 Meninggalkan Jejak:

.. faizuRa .. said...

uitss..kt tmpt kije pn ade fire drill ekk..:D
nway, senyum sokmo k..:-)

poyaty said...

dah lame tak buat latihan kebakaran dkt sekolah. hehe. mmg suke kalau ada sbb xyah ngajo. haha

SiTi said...

KO KjA kt Ne sKRg Sue..?

cintaKusayangMu said...

sure...cmne la ko turun tgga lari2 ank kmbing tu ye...aku ni dh lma tglkn zamn latihn kebkrn...huhuhu

cIk pEnNa said...

Faizura:ada aje..hihih

Yaty:hahah..sy pun suke sbb x payah kije..hahaha

Siti:aku kat rhb islamic..=)

Qis:hahhaha..lari2 anak kambing ye..hehe