CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, November 29, 2009

Salam AidilAdha..

Hye korunk..;)
aduhai...
x tau la napa..
tapi..sikap malas nak ngadap blog makin menjadi-jadi..
seperti sudah tiada cerita..
padahal..banyak aje cite nye..
banyak aje gambo nye..
aishh...ntah la..

hmm..kepenatan keje maybe salah 1 sebab..
serius!
keje baru nih terlalu mencabar!!
tekanan!
dengan kije yang banyak..
sampai umah pun dah malam..
nak rehat bagai..
kadang2 rasa..
24 jam dalam sehari..mmg x cukup!
saya amat tamak dengan masa!!

srang nih Cik Penna just survey aje apa yg patut untuk majlis kawen nnt..
Chenta ada bgtau semalam..tarikh nye untuk kami bersatu..
cuma,nih baru x rasmi lagi le..hehehe
x tau la..nak mula kan dengan apa..
kursus kawen pun belum poei laei..
poning..poning makcik..

hmm..
x lambat lagik kan rasanya nak ucapkan..
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..
buat sume kawan-kawan..

Chenta kata semalam..tempat seorang isteri sentiasa disamping suaminya..dan,dia ada jugak mintak resume Cik Penna..aduhaiii...apakah makna nya ituh??

4 Meninggalkan Jejak:

cintaKusayangMu said...

cikpenna..nmpk gayanye chenta nk carikn keje lain la utk ko..spya ko dkt ngn dia...

SiTi said...

bEtUl...BeTUL...bEtUL....

aKu StUjU dGn QiS...WeH lMa bEtUl KO X UPdAtE bLog...

aPa2 uTk MjLIS nNtI yG pENtINg TeMa dUlU...

Nash said...

Salam AidilAdha
Hoho...
Cik Penna...
lamo xdgr cter...
eden harap,ekau sihat sejahtera..haha

Semoga pe yg dirancang berjalan ngan lancar.
Selamat Hari Raya AidilAdha (^_^)

** atie + farid + aisyah ** said...

cikpenna....chenta awk tu nak awk keje skali ngan die la...

same la atie...malas btul nak update blog... tapi paksa kan diri jugak