CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, February 13, 2012

picnic @ Port Dickson

Hye korang :)
alahai..setiap kali nak update belog..
pasti ada problem!
aishh..mak dah penat2 karang ayat..
dah save bagai..
sekali bila tgk kat draft..
hilang!
uihh jenuh wei..
tuh yg merajuk la konon nye..
malas mau update ke apa kan..
ok..alang-alang dah taip yang baru..
mak teruskan la..
kalau jadi jugak mmg mak merajuk!
hahahaha
last week masa cuti Maulidur Rasul kami 1 family ke PD..
picnic uolsss..
lama sungguh la aihhh tak berpicnic nih...
tempatnye ke mana lagik kan..
kalau ke PD harus la ke Teluk Kemang..
pic nih aje la..
camera bawa tapi memory card nye tertinggal daaa..
adoiii...
nasib hubby x bising..
dia kata sebab dah biasa..
aku memang selalu buat gini..
hahahaha
dalam pada tengah shopping beli barang..
sempat laei amik gambar kan..
ohh busy la konon nye tuh kan..
waahh rileks nampak kamu Chempaka..
best la jugak..sebab dah lama kan tak berpicnic bagai..
last masa dulu Chempaka 2 atau 3 tahun kot...
tuh pun kat air terjun ulu bendul..
disebabkan mak memang "mahir" berenang ala-ala mermaid..
so, mak bergayut aje le dgn pelampung!
hahahahaha
(faham kan maksud nye tuh? hehehe)
uolsss...nanti mak update lagi eh..
jumpa lagi cerita yang lain pulak!
opss..mak belum tunaikan lagi janji nak post entry resepi pizza..
tunggu ye uolsss..

2 Meninggalkan Jejak:

cIk JanNah said...

haa tu lah jannah tunggu nie entry pizza
heheee

cIk pEnNa said...

esok entry nye cik jannah..tungguuuu..hehehehe