CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Tuesday, July 19, 2011

anda masih ingat kah lagi ?

Hye korunk :)
OMG !
tersenyum mak bile nengok pix nih..
alahai..
teringat sungguh zaman-zaman mak waktu kecik dulu..
hehehe

cuba korang pulak mengimbau kenangan nye !
kredit all pic to baby store

dulu mama selalu bawa balik pen nih..anak dia rembat aje..hehehe..tapi, serius ! sedap pakai nye..ada lagi rasa nye pen nih kat kedai kan?
cuma, sudah tidak lagi menjadi pilihan kan...

pensil box !mak dulu tiap2 tahun mesti nak pencil box baru...mesti nak cantik aje...sampai nagis2 mak tau nak dapat dari mama..hahahahaah
mak penah ada pencil box macam gini dulu..muka bangga gile siot !
hahahahaha

pembaris kayu tuh pun dulu mak ada !hehehe...pemadam nih suma...aishhh! mmg teringat zaman kanak-kanak berhingus nih !
hehehe

game mario !hahahaha..best gile wei...sekarang orang gile pada angry bird dah.. hahahaha

ingat lagi tak nih..chat MIRC ! hahahahaha...mak dulu selalu curik-curik online internet kat rumah sbb ketagih chatting la..
hahahaha
mak dulu selalu masuk kat kampung tuh...hahahaha
apakah nickname mak?
biar la rahsiaaaaaaaaaaaa...
hahahaha
eh eh..ada yg temu jodoh kat sini tau !tapi, bukan mak laa..
hehehe

masa mak sekolah rendah ada benda nih..free wei...tuh yg ramai tuh !hehehe..
lagi satu...mak mmg tunggu kot-kot ada vitagen datang...sebelum datang tuh siap dapat list order lagik...sok nye datang skolah bawa duit....heheheh

OMG !masih ingat lagi dengan gula-gula getah ini? hahahaha
dulu mak sll beli kat kedai cina gemok kat umah mama dulu...heheheh...tapi, mmg x puas tau makan satu biji...kena sumbat tiga-tiga terus dalam mulut! hahahahaa

happy family + snap +old maid = donkey !
mak dulu mmg suka main benda alah nih...
hehehe

Moero Attack – Gadis Bola Tampar..
summesault!!! hahahahha
petang-petang mesti tengok ye...

report card !
ohhhhh...mak ngaku mak penah tiru sign mama..hehehe
nak tiru sign abah x reti...susah sangat !
hahahaha
nakal eh aku nih...hehehe
korang penah buat tak??

budak-budak lelaki mmg suka main benda nih kan....mak pun suka gak..hahaaha

penah tak korang main nih? mak dah tak ingat dah main dia camne...nak lipat dia pun dah tak ingat dah....yg mak ingat dia macam mulut burung gitu muncung nye...hahahaha

hehehe...mesti korang ingat kan..
terutama nye budak-budak tahun 80an la...
seronok aje kan bile teringat zaman-zaman berhingus nih kan?
hehehe

8 Meninggalkan Jejak:

Deanna Suka Warna said...

hahahhaa..

mmg mengimbau kenangan sungguh!

;p

Kaki Merapu said...

men bola kertas lipat tu aku champion...haahahahaha...

aTy _faRed~ said...

betul lar..!!! semua tu memang ade..besh..!!sumer tu pernah merase...rili miss those day...:) sumer tu ade lagi tak..??

wAn nUr said...

br je layan main pemadam ngan muzam n haziq aritu :P

~Edayu Zamrey~ said...

team bola tampaq tue mak suke sangat hehehe ikat rambut tocang mcm tue wajib taw

cIk pEnNa said...

deanna: kan???...hahahaha
syiokk aje bile teringat...hehehe

kusyi: waaa...hebat la ko ye !
hihihi

cIk pEnNa said...

aty:banyak yg dah x de kan...

wan:teringat nostalgia x? heheh

cIk pEnNa said...

kak ayu: best kan...hehehe
mmg menjadi kegilaan pd ketika itu..