CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Sunday, June 3, 2012

Sekejap nye rasa !

Hye korunk :)
minggu nih memang seronok beronok-ronok lah..
Hubby balik!
so, aktiviti hujung minggu memang penuh..

Hubby balik lagi mungkin puasa nanti..
lama nye nak tunggu kan?
tak pe..tak pe..
bersabar ye.. huhu


sebenarnya Hubby yang set nama gini kat hp aku..
dah lama dah pun dia buat..
sebelum dia gi Terengganu pun..
sebelum dia berhenti kerja kat tempat lama lagi..
ada kisah sebenarnya dia buat nama gini..
hehehe..
aku sendiri pun x tau sampailah dia call hp..
tup tup keluar nama nih kat hp!

kisahnya, malam tuh merajuk le sket2..
malam sebelum tido tuh..
dia tukar nama ke "Suamiku Yang Baik"..
dengan harapan,
bile esok dia call..aku tersenyum dan akan terus ingat dia sebagai suami yang baik!
gitu...cerita nye.. hehehehe

yang kat hp dia tuh...bukan aku yang tukar..
dia yang buat sendiri..
hehehe...

tapi, siapa2 yang nampak nama nih kat hp kami..mesti dorang semua akan gelak!
hehehe..mula-mula macam segan..
tapi, lama-lama tuh..
nampak macam sweet pulak!
hahahahaha

ok..memandangkan Hubby ada kat rumah..
semalam kami gi Sunway Lagoon..
punya lah ramai org..cuti sekolah kan..
harus la ramai!

anak buah yang sangat excited !

budak cinonit nih mmg suka buat muka gini..
masa nih kami tengah tunggu Hubby..dia dok beratur beli tiket!
dgn ramai org..dgn panas nye..adoii kesian!







Hubby dah balik ke Terengganu baru beberapa jam..aku dah mula rasa sunyi..huhu
aduhai...cepat lah masa berlalu!


1 Meninggalkan Jejak:

✿....rossa alina....✿ said...

hehehehe mmg sweet sangat!! :)