CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Thursday, January 20, 2011

Kak Nam Doblas beraksi

Hye korunk :)
waa..apakah itu kak nam doblas beraksi..?
kak nam adalah singkatan untuk makcik-makcik yang suka bergossip kekdah nye..
doblas pulak tuh apa??
haa..doblas tuh kire nye..
kuasa dua belas la..
maknanya,
power bergossip nya berganda-ganda gitu!
hahahaahah..

boleh diterima dek akal fikiran tak?
sila paksa kan diri anda untuk menerima nya ye..
hehehe..

kat ofis,
saya mmg ada geng kak nam nih..
hehehe..
dalam busy bekerja..(busy betul-betul ye!..bukan buat-buat busy..)
kami masih lagi sempat bergossip!
orang kata apa..
release tension gitu!
heheheh..

ini adalah beberapa aksi kak nam yang hot!
hot kah?
iye..hot ya amat!
hehehe..

eh..eh..gi mana boleh terselip itu lelaki..?
beliau kategori kak nam jugak kah?


kak nam yg pegang pen nih tetap maintain control ayu okeh.
hahaha


aik..ini kak nam ngak tau wat kerja kah?
ish..ish..bergambar sakan pulak ye..
hehehe..


ahhaa..bukti kak nam busy ye..
sila tengok itu file dan meja beliau..
berserabut kan?


fuyoo..itu lelaki bajet handsome & perasan diri beliau adalah bos kan gaya nye..
lelaki ini kak nam nye bukan kuasa doblas dah..kuasa tiga puluh empat!
gile besar kan? kan..?
dasat!


kak nam menuju ke puncak?
setelah segala gossip berjaya tersebar..
macam gitu le gaya nye ye..


setelah penat bergossip..
duduk ontok-ontok yo la..
hehehe..


argh..hari ni saya sangat happy!
sebab..
hari nih kan public oliday..!
jadinya,
dapat la berehat sepenuh nye..
ehh ehh..
berehat sepenuh nye ke?
bukan..
dapat masak yang berat-berat sket untuk incik asben..
bagi beliau sama-sama tembam seperti saya..
baru la kategori sepadan kan..?!

ye..sebentar lagik..
anak buah mau datang..
mau mandi manda di pool disini..
akhirnya,
dapat juga kaki ku menjejakkan kaki ke pool nih!
hahahaha

8 Meninggalkan Jejak:

Anonymous said...

aku tau ape kamu semua gossipkan.haha.
nnti nak mandi pool jgk bley?huhu.
aku jgk yg x cuti.sobsssss

Anonymous said...

lupe
dr pqacun...

zOeY zAu YaH said...

suke gosip yerrr...

-Sara- said...

awk! sy follow awk jgk ye! ;)

cIk pEnNa said...

pqah:kamu tau ye..diam2 sudah..
hehehe
=)

cIk pEnNa said...

zoey:hihihi..
mmg sukeee..
hehehe

cIk pEnNa said...

sara:tq ye follow sy..
heheh
=)

sissyira said...

salam...

meja bersepah tu tanya pekerj ayang rajin bekerja yea :D