CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Ketahuilah setiap sesuatu di dalam pemerhatian dan pengawasan Tuhanmu. Wahai diriku, ketahuilah bahawa semua perkara yang berlaku kepadamu berada di dalam pengetahuan Allah. Semuanya di dalam pemerhatian dan pengawasanNya. Sesungguhnya Allah mengetahui apa sahaja yang engkau alami. Dia amat mengetahui segala yang menimpa dirimu. Allah mengetahui penderitaan hambaNya. Engkau ditimpa susah dan sakit. Engkau menderita dan engkau sabar di dalam menanggung penderitaanmu itu. Kesabaranmu itu tidaklah sia-sia kerana ianya dinilai tinggi oleh Tuhanmu.

Monday, May 17, 2010

Bachelorette Holiday..part I

Hye korunk..=)
seperti biasa..kami berlima akan menghabiskan masa bersama..
seperti tiada hari esok buat kami!
bergelak ketawa sudah pasti..
bergossip seharusnya!
holiday kali nih mmg besh dan sedih..
besh sbb kami dapat bergumbira bersama-sama..
sedih..
sebab Pqah akan terus menetap di Melaka..(tahniah ye dapat kije di sana!)
jauh le dr kami di sini..


last year bulan 6 kami ke Melaka..
tahun nih ke Melaka lagik..
sebab apa?
itu lah destinasi yg paling bajet bg kami..wakakak
kerana,
boleh lepak kat Resort si Pqah nih..x pun rumah dia aje!
kan ke save tuh!
hehehe

Malam Jumaat nye tuh..aku lepak kat Ikram aje..
berdua dgn Pqah..
rajin sggh beliau mengemas bilik..
Cik Penna dok nyandar atas katil!
hehehe..
malam tuh kami pekena Ayam Penyet kat Saujana Impian nih..
boleh la..
sedap jugak la..
pqah si busuk!x mandi..masih lagi pakai baju ofis..sbb tuh muka beliau agak x semengah!hehe..
nih la dia makanan nye!nyummy..nyummyyy!

pagi nye tuh..Wan datang ke Ikram..
mmg plan nye kami akan berkumpul kat Ikram..
sementara nak tunggu Nadia & Ctot datang..
mmg dah plan nak g KLCC g beli cupcakes
tp ntah le..
sedap benor rasanye tido kat Ikram tuh..
sampaikan matahari dah naik atas kepala masih tido lagik..
jenuh Wan mengejut kami berdua!
hehehe..

so,dalam kul 1 gitu..
baru le kami berlima bertolak ke Melaka..
ohh yaa..
lupe nak kabo kat korang..
kami naik Myvi baru Ctot!
fuhh..bau kedai siot!
hehehe..
dalam kete..
harus le tergedik-gedik..
dok nyembang-nyembang bagai..
sampai aje kat Melaka terus ke Klebang Resort..
Jumpe Ibu Pqah..
amik gambo sudah semesti!
sila la layan gambar-gambar kami di Klebang Resort,Melaka..

suka sangat dgn gambar nih...tgk le siapa nye idea kan!heheh..walaupun korang dipaksa oleh aku untuk membuat aksi sebegini..tp hasil nye tetap cun kan?hehehe..






then,ke rumah & makan time!
sudah kebulur gamak nye kami suma!
petang nye..kemana destinasi kami?
to be continue..

3 Meninggalkan Jejak:

Aby Umy said...

jadi lapar liatnye

P-QaH said...

dear..
sangat best!!
tahun depan buat lagi k?
muah!muah!

ziha said...

sedap tak mkn ayam penyet tu? tak pernah makan..hehe